2010-07-14

Kaki Jalan dah Jalan...

Assalamualaikum.

Sambil mendengo lagu PLANE nyanyian Jason Mraz yang berkumandang di blog aku ni tetiber pulak aku emosi. Tambahan pulak bila terbaca blog Kaki Jalan, hmmm tambah emosi!

Terus aku buatkan entry tribute untuk Kaki Jalan yang merangkap Member Opis - Member Redah Hutan - Member Panjat Bukit - Member Makan2 - Member TEATER!!! pendek kata semua aktiviti outing la. Hmmm sedih gak sebab lepeh ni dah takder la oghang nak teman aku buat keje-keje berpekdah tu semua.

Adoi..ada sape-sape nak ganti ker?
(hmmm apa motif aku besarkan font tu yer?) huhuhu...
⋋⏝⋌ㅤ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(-̮̮̃•̃)۶ ٩(×̯×)۶(╥_╥)

Buat Kaki Jalan, semoga gembira dan berjaya di 'tempat' baru dan menyandang 'jawatan' baru. Maleh lah citer panjang-panjang..layan je la lagu PLANE tu (sambil sing-along).

PEACE~


Paya Indah Wetland
Nanti aku citer dalam entry akan datang.


14 comments:

  1. zaini-

    sajer buat entry bodek.. untung2 dapat mkn free! hahahah

    ReplyDelete
  2. Edy=

    thanks Edy..yup tempat ni mmg cantik!!

    ReplyDelete
  3. Janggel, tima kasih. Huwaaa sedih giler masa nulis entri tu, masa nk kua bilik, kua umah, kua putrajaya.. Plane dok pusing2 dlm kete. Xde partner kt sini )':
    Sok mlm nk blik kl. Jom nak ikut naik bkt tabur? Mlm g panasonic tgk event tarian jepung kuno tu jom!

    ReplyDelete
  4. Masmz-

    Bukit Tabur lagi??? huhuhu nononononono aku sudah tidak berdaya lagi.

    kalau ada org tolong angkat aku sampai atas ok la. aku nak ada kat atas tu jer hahaha.

    Tarian jepun? biler plak tu????

    ReplyDelete
  5. bro..
    biarkan dia pg.. utk kebaikan dia memajukan diri.. hubungan tu takkan putus selagi mana kita kenang memori indah bersama.. ganti lagu tu dgn samson skit - kenangan terindah kot nama dia

    ReplyDelete
  6. Abu

    Ye lah..bior la dia pergi

    ReplyDelete
  7. aku kan ade..dah ganti pun....hahahahha..tp x best kan?

    ReplyDelete
  8. Hang Dhamin:-

    Ko pon kan dah nak pegi jugak kan?
    Hmmmm.

    ReplyDelete
  9. x confirm lagi kan bro...takkan belum pergi lagi dah nak buang kot! bleh start karang entry khas tuk aku skarang!

    ReplyDelete
  10. Hang Dhamin:

    Aku kena bersedia fizikal dan mental.

    ReplyDelete
  11. Pemergian ku tak sehebat pemergian Kaki Jalan Kot!

    ReplyDelete
  12. Hang Dhamin:

    Mungkin...but who knows.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!