2012-08-17

Mohon Maaf Zahir Dan Batin : Salam Lebaran

Assalammualaikum!

Semestinya dah ramai yang balik ke kampung halaman samada hari ini atau esok. Hati-hati memandu ya! Ingatlah orang yang tersayang!

Dikesempatan ini aku ingin meminta maaf sekiranya terkasar tutur kata samada secara langsung atau tidak langsung, secara nyata atau maya atau secara tulisan atau perbuatan yang mungkin menyinggung mana-mana pihak. Mohon Maaf Zahir dan Batin.

Bergembiralah di Hari Raya ini selagi termampu kerana bukan semua orang dapat merasai kegembiraan yang kita rasa! Semoga kalian semua masih kekal menyokong aku!

Akhir kata: SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN! KENANG DAKU YANG JAUH DARI KAMPUNG HALAMAN NI.


Pstt: Dedaunan mula bertukar warna...bermaksud, perubahan kepada fasa baru. Harap-harap kita juga mampu berubah ke fasa yang lebih baik.

WASSALAM.


14 comments:

  1. akak pun berharap..akak lebih tabah selepas ini...
    segala ujian akak cuba langkahi...
    selamat hari raya di perantauan dear janggel...
    .
    .
    .

    (masih mode sedih...cant help myself..sorry...)
    terima kasih dgn daun maple / oak itu..akak rasa terharu walaupun hanya sehelai daun sahaja utk akak...thanks..
    .
    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak coco:

      Thanks akak!
      Bertabahlah ... Seperti yg saya salu katakan di channel lain, Hidup tanpa drama umpama patung cendana tak bernyawa. Jadi semua tu adalah medan untuk menguji sejauh mana kekuantan hakiki kita...

      Sehelai daun pun kalo dijaga dngan baik akan mendatangkan memori yang sangat indah untuk dikenang kan!

      Kbai.

      Delete
  2. Selamat Hari Raya Janggel san.
    Sila jangan nangis di pagi raya nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie:

      Selamat Hari Raya juga. InsyaAllah saya masih tabah.

      Delete
  3. Issh~ ramai plk org bakor lemang kt tepi jln..sedapnye (ok xdrama ni..)
    Hehe...selamat bhari ry di japan

    ReplyDelete
  4. slmt menyambut eidulfitri! :)
    klu rasa sedih camne pun, do remember to enjoy the experience ya?

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya!!! ko jgn duk teriak kat sana pulakkk!

    yum2 sedapnyaaa lemang dan rendang!

    ReplyDelete
  6. janggel,
    aku hrp ko bertabah beraya di perantaun...jgn sedih2 ye. di sini aku nak mintak maap kalau2 penah bergurau kasar dgn ko...hrp tak disimpan dlm ati ye. selamat berhari raya di perantauan...nanti pegi solat raya tak?

    ReplyDelete
  7. Hamra:

    Naseb bek saya tak suka lemang.

    ReplyDelete
  8. Ri:

    Thanks Ri.
    Yup bertabahlah demi keriangan berganda!

    ReplyDelete
  9. Fatt:

    InsyaAllah aku masih bertabah sebab ramai juga kengkawan di sini. Kalo aku sorang je kompom aku teriak! Hahahaha.

    Minta maaf juga ye. Salam Auidil Fitri!

    ReplyDelete
  10. Selamat hari raya!!!

    wahhh tak berhias langsir baru kat rumah, berlangsir baru kat laman blog nihhhh...... semoga tabah di sana dan beraya seadanya.... balik nanti smpat lagi g beraya open house ;D

    ReplyDelete
  11. MasMZ:

    Ni namanya langsir bermusim! hahahahaa.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!