2012-08-16

Teaser Japan 5: Drug Store

Assalammualaikum!

Kombanwa! Maksudnya selamat malam. Wah korang, mesti tengah terkinja-kinja nak sambut Hari Raya Aidil Fitri kan? Takpe teruskanlah keterujaan korang tu... Aku kat sini boleh beli DADAH sesuka hati! Korang ada?

Drug Store? Apa aje yang ada kat dalam tu? Mungkinkah ketupat, rendang dan lemang dijual sama? Episode senaman di bulan Remdan berterusan. Ayuh teruskan mengayuh!

Masuk hari ke 5, line talipon buat hal! Over credit limit katanya! Mampusla sebab roaming guna data plan! Terpaksa tabah membayar bil talipon demi keriangan berganda...sampai sekarang DIGI tak bukak-bukak lagi line talipon aku. Haish nak kene sergah ke?

Kedai Dadah. Over pulak diorang ni shopping! Tadi memula ajak macam tak nak join! Dasar !

Psstt: Agaknya mesti jem giler kat highway-higway di Malaysia....kat sini lengang je! Jangan jeles! #nanges.

Psttt2: Buat yang merindui diriku (ada ke???) Saya pon merindui kalian juga!

Untuk cerita penuh....tunggu!

WASSALAM.


14 comments:

  1. wehhh ko beli la simkad kat sana. mana tau murah skit.

    selamat hari raya!!! aku dh beli baju raya baruuu!

    ReplyDelete
  2. Danny:

    Tatau la nak beli ke tak. Aku off je henpon aku ni atau on wifi je. Sapa nak menghubungi sila pakai emel gitew! ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮

    Untungla ada baju raya!

    ReplyDelete
  3. cuba balik nanti bawak balik declae beli barang dari 'drug store'. ekeke...

    alaaaaaaa kna tggu wifi yerrrr.... smlm test leh dapat.

    jom balik kampung jom rini...

    ReplyDelete
  4. Nih pehal layan drug??
    huh???
    balik kampunggg...ooooo
    ...akak kena kensel cuti plak ari nih
    kena kije?
    warrgghhhh...

    banyak mana nak buat teaser daa???

    ReplyDelete
  5. janggel
    komen ni xde kena mengena ngan tajuk diatas

    Selamat Hari Raya
    Maaf Zahir Batin ek
    mana tau pernah terkasar/tertweet komen (xde istilah terkasar bahasa sebab kita x pernah berborak secara live :-))

    anggaplah sushi/soba/tempura tu sebagai rendang,lemang,lontong bagai

    :-)

    ganbatte kudasai

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya utk ko di jepun tu, jgn nak masuk kedai dadah, kang masuk jail plak kekekekeke..

    Jemput makan lemang nih..nah..nah..

    Akhirkata, ya ampun byk2 kt ko segala salah silap kami sekeluarga..diharap2 jgn dipendam..oh ya lupa nk kasi tau, kuih makmur mak ko memang lazat! dh abis separuh aku tibai, tahun depan aku nk order 2 balang pulak kekeke

    ReplyDelete
  7. apa na? kuih makmur sodap?? tak leh jadi nih...kena terai!

    slamat hari raya jggl, bertabahlah, kami semua merinduimu. sila bawak pil putih kulit serta pil kuat semangat satu bawak balik ye, sekian. hahaha!

    ingat, kalo nak tidur, sebut oyasuminasai (good nite) sbb kalo ko sebut konbanwa tu sampai sudah la org jepun tu dok sembang lagi ngan ko hahaha!

    ReplyDelete
  8. MasMZ:

    Ye tunggu Wifi je...malas dah nak on Hp

    ReplyDelete
  9. kak Koko:

    Selagi belom balik Melaya, selagi itulah teaser memanjang. Malas nak taip full entry.

    ReplyDelete
  10. dZUCHAN:

    ye saya pon sama nak mohon maaf lahir batin ya...

    ReplyDelete
  11. BlueEwoke:

    Selamat balik ke Ipoh. Selamat Hari raya! Maaf Zahir dan Batin! Kirim salam kat Icam tau.

    sila oder sebakul tahun depan!

    ReplyDelete
  12. Biqque:

    Ye aku jual kuih makmur kat Na. Sila beli lagi tahun depan!

    Selamat Hari Raya!!!!

    ooooooo oyasuminasai!

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!