2012-08-23

Teaser Jepun 7: Flying Over The Mountain (Fujiyama)

Assalammualaikum!

[ Versi penuh EPISODE 1 di SINI ]

Hari ni genap 12 hari aku di tanah Jepun. Alhamdulillah semuanya ok. Banyak lagi hari untuk dikira. Aku telah berpindah dari Tsukuba ke Tokyo dan kini aku di Fukuoka dan bergerak ke Kitakyushu di Kyushu Island (pulau paling selatan di tanah Jepun). Apa yang ada kat sini?

Tunggu....

Alhamdulillah dapat jugak intai Gunung Fuji walaupun dari atas flight! Superb awesome!
WASSALAM.


16 comments:

  1. #untungla eh xde salji ke atas tu? hitam je... skali lagi #untungla

    ReplyDelete
  2. Danny:

    Hello summer mana ada saljiiii weh! HAHAHAHA.

    ReplyDelete
  3. naseb baek aku sempat tgk saleju di gunung fuji :D best kan? kan? BESAR sgt kalo tgk dari dpn!

    #untungla percutian ditaja...

    ReplyDelete
  4. untungla
    untungla
    untungla
    untungla
    untungla
    untungla
    .
    .
    .
    .
    .
    sambung balik
    untungla
    untungla
    .
    .
    gunung fuji...
    cantik sungguh ciptaanNya

    ReplyDelete
  5. Bestnya pergi Jepun. Dah 12 hari? Solat raya kat mane? Makan kuih raya apa kat sana? Buat ape kat Jepun? Eee banyaknya soalan????

    ReplyDelete
  6. Biqque:

    Ye kalau bukan summer kompom ada saleju di atasnya. #untungla dapat tengok saleju di puncak gunung!!!

    Best giler percutian ditaja! Hahahaa

    ReplyDelete
  7. Kak Koko:

    Buang tebiat eh???

    Memang cantik ciptaanNya

    ReplyDelete
  8. Naramas Aman:

    Yup dah 12 hari. Raya kat Tsukuba, pergi solat raya kat Tsukuba Mosque, Kuih raya semua buatan Malaysia dan indonesia je hahaha.

    Kat jepun buat tatau je, hehehe buelajar teknologi . Balik lambat lagi ada beberapa minggu left.

    ReplyDelete
  9. #untungla org tu.. tak tau nk komen apa dah, aku nk tunggu full episode je nih hahahahha

    ReplyDelete
  10. #untungla jgak.. poskad anda telah selamat diterima.. terima kasih..

    ReplyDelete
  11. masih blur dgn perkembangan semasa, balik bila? ke penah tulis but i terlepas baca (as usual).

    ReplyDelete
  12. #untunglaaaaaaaa

    leh tunggu dah baca jerrrrrr

    #untunglaaaaaaaaa

    *tepaksa intai Bukit Kledang jer kat sini

    ReplyDelete
  13. BlueEwoke:

    Hahahah tunggu ye, Aku tak sempat nak maip lagi, bz shopping sambil cuci mata je tetiap hari.

    ReplyDelete
  14. Dan Arif:

    Alhamdulillah...sampai jugak posekad tu yer. :)

    ReplyDelete
  15. Lily:

    Ye biginilah diriku di sini .:)

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!