2012-08-11

Teaser Japan 1: Sayonara Guys!

Assalammualaikum!

Seminggu lagi nak menyambut Hari Raya Aidil Fitri, bermakna seminggu lagi kena puasa! Bertabahlah... hari raya tahun ni mungkin takkan sama dengan hari raya selama bertahun-tahun aku hidup sebelum ni. (aduh #dramanya !).

Ok straight to the point, I will leaving to Japan in a few minutes. Please pray for me! Doakan aku selamat pergi dan selamat kembali! (T_T)

Akan mengalami:
1. Berpuasa di perantauan ...
2. Berhari Raya di perantauan...
3. Berlama-lama di perantauan...
4. Etc... di perantauan....
Will update as soon as I get an internet connection! 

Sayonara guys! Halooooo JAPAN!!! SAYA DATANG! Yiiiiiiiiiiihaaaaak~ (Goyang Inul)


Pssttt: Peluang hanya datang sekali, dan aku menerimanya dengan hati terbuka. Semoga bila aku balik kelak, aku akan jadi lebih pandai.


*SELAMAT BERPUASA... SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI... MAAF ZAHIR & BATIN.*

WASSALAM

18 comments:

  1. Semoga ko jadi pandai bertingkat2 hendaknye.. jgn lupe kim salam kt Nozomi hensem tu yek.. kekekekek..

    Jgn lupe kuih raya, baju raya! kang nangis tak berlagu kot kat sana huhuhuhu...

    Selamat jalan dan selamat pulang..

    ReplyDelete
  2. Akak tansree ucapkan
    Selamat menempuh pengalaman yg baru, mahal dan manis sekali dlm sejarah hidup janggel.

    Jgn nanges bila dgr lagu dendang perantau di sana..
    Hehe

    ReplyDelete
  3. omg!!! tak bgtau pun! terpaksa mintak FM byk2 ko balik nnt. kekek

    selamat jalan weh! semoga pandai nihon2. hahah selamat hari raya!!! maaf zahir batin!

    ReplyDelete
  4. sambil mengurut dada supaya jangan dengki...jgn dengki...jauhkan dari dosa2 itu...

    "Sila jalan PUAS2 kat sana dan bawak balik gambar cun2 serta FM yg aku tak penah ada lagi :D"

    kalo Na suh kim salam kat nozomi hensem, aku nak kim salam kat lavender cun!

    aku doakan ko pandai melantun2 hendaknyer. selamat hari raya, maaf zahir batin. selamat pergi dan pulang.

    ReplyDelete
  5. take care n selamat hari raya

    ReplyDelete
  6. Jangan lupa balik nanti birthday I taw... Taw... Taw.... Hihihi.....

    Kat sana jaga diri.. Jaga kesihatan.. Jaga semualah..

    Lamanyaaaaaaa g... #pasrah

    Selamat menimba ilmu dan pengalaman baru. Semoga selamat pergi dan selamat kembali... :D

    ReplyDelete
  7. No. (1) & (2) tu tak jeles lagi. Tapi bila no. (3) yang berlama2 di perantauan tu, Wakjan dah mula jeles.

    Bila ber'etc' di perantauan pulak, itu lagi jadi misteri dan buatkan Wakjan lagi jeles hahaha ...

    Salam Aidilfitri buat kamu dan warga Jepun naaa ... Maaf zahir batin gitu ...

    ReplyDelete
  8. sangat jeles sbnrnya tapi takpe, ko doa2 le aku sampai juga ke sana nanti ye. btw kad raya ko dah sampai...sgt ekspress giteww...nanti jgn lupa bawk balik FM tokyo utk aku ye...kekekeke...

    ReplyDelete
  9. BlueEwoke:

    Amin!!!
    Semua dah bawak dah, tunggu sempat pakai dan makan ke idak je kekeke.

    Thanks atas doa kalian.

    ReplyDelete
  10. Danny:

    Hamboih drama ko! Hahhaa
    InsyaAllah nanti kalo jupe aku beli.
    Thanks atas doa kalian.

    ReplyDelete
  11. Biqque:

    Sabar Mak Esah jangan begitu.

    InsyaAllah aku ikuti nasihat Mak Esah tu.

    Hahah memasing seumpama tak ingat laki disebelah! HAMPEH.

    Thanks!

    ReplyDelete
  12. Beb:-

    Thanks BEB. Selamat Hari raya juga.

    ReplyDelete
  13. MasMZ:

    Huh nak buat2 lupe je.. hahahhaa

    InsyaAllah semakin lama semakin berbaloi.

    Thanks!

    ReplyDelete
  14. WakJan:
    Kekeke ala kalau wakjan dtg sini pon boleh buat tu semua kekeke. Jangan jeles tau.

    Salam Aidilfitri buat WakJan sekeluarga juga.

    ReplyDelete
  15. Fatt:

    InsyaAllah Fatt ko akan tiba di sini juga dalam masa terdekat. Aku yakin ngan ko hahahaha.

    Kad Raya ko aku dah baca kekekkee.

    Thanks!

    ReplyDelete
  16. raya kat jepun...cool...new experience...tak pernah beraya kat obesi...

    ReplyDelete
  17. muhamadakmalwahab:

    Ye new experience for me...semoga saya bertabah... thanks.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!