2013-02-15

Teaser: Dunia Tersembunyi Di Tengah Belantara

Assalammualaikum!!!

Subhanallah, memang tak terfikir trip yang lepas aku akan jumpa satu dunia yang cukup indah di tengah belantara! Perjalanan yang agak ekstrem tapi menjanjikan kepuasan yang tak ternilai harganya. Cuba tengok dalam gambar kat bawah ni, lawa kan!!! Tapi nak ke situ, agak mencabar juga la, lalu-lalu celah batu bagai, pendek kata, kalau tergelincir kompom jadi arwah punya la.


Tunggu cerita penuh di entry  akan datang ye.

Psstt: Agak busy kebelakangan ini, jadi nak tulis entry penuh tu agak terbatas waktu. Sorry pada yang tunggu.

Pssttt2: Bagi yang menyokong blog aku ni, teruskan mengundi / VOTE Janggeltrekker's Life di dalam MITBC Award di SINI.






WASSALAM.

8 comments:

  1. Ann@zanyra:

    Cantik kan! Memang terpukau bile lihat live depan mata.

    ReplyDelete
  2. MasyaAllah. Amazing! Where was this?

    ReplyDelete
  3. Mecha_praline:

    Subhanallah... terpukau.

    ReplyDelete
  4. Zara-Ab

    Ni kat Air Terjun Madakaripura.

    ReplyDelete
  5. Air terjun yang menarik.. tak ramai orang pulak tu.. mmg perlu di terokai oleh traveller.. syabas...

    apa kata conquer semua 7 air terjun terhebat dunia pulak lepas nie.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TTB:

      Haah mmg cantik air terjun ni, tapi x mampu le nak teroka semua air terjun kat dunia ni!

      Kalo aku ni anak raja baru boleh kot?

      Delete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!