2013-10-03

Poskad Dari Egypt - Setem Dari Malaysia

Assalammualaikum!!!! 

Alamak, sorry la bukan update pasal Manila lagi...huhuhu banyak sangat menyimpangnya. Maklumla kalau nak update kisah travel ni kene banyak research dan berfikir, kene menulis dari hati baru la meresap ke dalam jiwa... sebab tu memakan masa yang lama! (Huh alasan padahal ko malas!) 

Ok semasa khusyuk membuat kerja semalam tetiba Pak Mail datang kat bilik bawak tiga keping poskad! Jeng-jeng-jeng, tetibe pulak teruja sebab dapat poskad...tengok gambo depan ada gambo Egypt la, Mesir la.... pastu belek-belek tulisan pulak pakai tulisan JAWI uolssss! Hahaha tekejuit den. 

Pastu kan, bile tengok kat setem pulak....WOW Setem Malaysia!!! Jeng-jeng-jeng... adoi ni yang kompius ni, aku pon sebenarnya tak tau dan tak kenal nama samaran si pengirim tu. Kalau la sesiapa yang menghantar poskad kat aku tu terima kasih la bebanyak...kalau boleh perkenalkanlah diri anda ye... tidak la hamba ternanti-nanti... :) 

Kepada Seri Ruman (Wah nama je pun dah kompius laki ke pompuan)... terima kasih daun keladi, kalau rajin hantarlah poskad lagi! 

Pstt: entry buntu sebab pening pikir sapa la pengirim poskad itew... 

Pstt2: gigih kan harini terus keluar 2 entry! Hahahhaa 

WASSALAM





17 comments:

  1. Wah ada peminat yang tak dikenali....mesti dah terpikat dengan aura hang...hihihi

    ReplyDelete
  2. MKL

    Tulaaa terpikat tang mna pon tatau la .... Hihihi

    ReplyDelete
  3. cantik betul tulisan jawi nyer...banyak entry pun takper, syok je baca, ahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orga:

      Haah cantik kan tulisan jawi tu hehehe.

      Ok kalau ada org baca kira ok la hehhe

      Delete
  4. Mungkin ada awek arab berkenan.. dan dia baru belajar bahasa Melayu.. sebab tu tulis jawi..

    Pastu pulak dia baru je sambung study kat UIAM.. sebab tu dia hantar guna setem Malaysia

    ( hahahaa... memandai je aku ni :P )

    ReplyDelete
  5. Secret Admire lah tu..kalau JM mesti tak lena tdo dah tu

    ReplyDelete
  6. kalo aku yg antar, ko terkejut tak? hahaha!

    ReplyDelete
  7. owh! untungla ade peminat mhisteri itueww~

    ReplyDelete
  8. sah BUKAN akak
    sebab
    pehal nak bagi poskad kat Janggel?
    baik akak simpan sendiri
    kan? kan? kan????

    la lek..sapa itu???

    ReplyDelete
  9. Ely:

    Helooo tengok kaki la.juara pertandingan menulis jawi tau!

    ReplyDelete
  10. Time Trveler:


    Awek arab mana latu....silalah munculkan diri.....

    ReplyDelete
  11. JM:

    Tak lena tido jugak la camni.... :)

    ReplyDelete
  12. Biqque;

    Kompom aku tekejut sebb ko kan x pnah g egypt hwhaha

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!