2013-10-16

Video Wednesday #1: New Delhi... Ammma

Assalammualaikum!!!

Selamat Hari Raya Aidil Adha! Mesti ramai yang bercoti lagi kan, aku dah naik kerja. Ok la, sebab hari ni hari Rabu, dan mood malas menaip pon ada (tamau la buat Wonderlust Wednesday sebab gambar-gambar aku tak cantek macam Abas Wanderlust tu) so aku tepek Video je yer. hehehe jangan mara haaaa.

video

VIDEO: Perjalanan hari pertama sewaktu tiba di New Delhi. Kengkonon nak tido kat Airport tapi disebabkan sejuk yakmats dan tak berapa nak selesa..maka terus cari hotel murah (ala RM 24 semalam kot...bukan mahal nak bayar pon). Gigih la tengah-tengah malam tu naik teksi...dan masa ni jugak terkesima tengok bandar New Delhi buat pertama kalinya. Untuk kisah lanjut boleh rujuk di entry Incredible India
Psstt: Pelakon utama Danny (Kaki Berangan). hehehe 

WASSALAM.

17 comments:

  1. @janggel
    patutlah rs heart palpitation. ade org seru rupanya! hahaha. #videowednesday pon idea terbaik! haip! xdelah mana cntiknya jika dibandingkan dgn pemenang best photog mitbca tu! giteww~ HAHAHa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untungla keje hospital dpt tau term2 canggih nih!

      Delete
  2. Abbaz:

    Gittew...heart palpitation katanya... menda apakah itew? HAHAHAHAHA,
    Kan... gambar i mmg tak tertanding dengan pemenang MITBCA categori photoblog tu. TEWAS.

    ReplyDelete
  3. @janggel
    hahaha. jantung berdegup dgn laju sekali. nampak x definisi dier tu? haha. kan? rebah iols xde anugerah. hhahaha

    ReplyDelete
  4. Abbaz:

    Ohhh jantung berdegup kencang ke definisi nya... trauma aku baca definisi itu.

    Rebah di pintu ballroom ke? hahahahaa

    ReplyDelete
  5. @janggel
    hahaha. bahasa sng. kang ltk bahasa medic ternganga lak. haha. terjelepuk di pinggiran meja. gitew

    ReplyDelete
  6. Abbaz:

    Ohhhh pitam... naseb tak terjelepuk dipinggiran Putra.

    ReplyDelete
  7. Wow! Kurusnya aku time tuh! Akukah? Hahaha ;p

    ReplyDelete
  8. Henry Fox:

    Wow dalam gelap pon nampak kurus! Huntungla.

    ReplyDelete
  9. @john
    hah! canggih sgt! tu blm yg terms english dimelayukan. laaagggiiii canggih kau! haha

    @janggel
    terjelepuk bersimpuh sopan~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abbaz:

      Gitew .... Pakar bahasa sangat! #rentong

      Delete
  10. hohohooo..ingt bercuti raya haji di India hahahaaa :P

    Sejuk nyer kat sana.. oh rindu dgn keadaan winter :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. TT

      Bile pulak bercoti raya haji ke India HaHaHa!!!

      Haah malam je sejuk, siang panas yakmats!

      Untungla...

      Delete
  11. Replies
    1. Maszuber:

      haah John kurus masa ni... Nampak tulang pipi.

      Delete
  12. haiiii bape org je komen tapi panjang sungguh komen masuk disini?


    ok akak tak de dlm vedeo itu

    titik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Anash

      Saya bukan restis sebab tu x ramai org komen

      Kbai

      Delete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!