2013-10-03

Putrajaya International Fireworks Competition || Wa Ambik Gambar Jari Lentik Je

Assalammualaikum!!!

Niat di hati kononnya nak apdet cerita Manila, tapi apakan daya tetiba tertukar haluan salah masuk simpang terus terapdet pasal bunga api!!! Boleh??? Ni kisah Pertandingan Bunga Api Antarabangsa yang kat Putrajaya tu la. Memang la kalau nak diikutkan duduk kat tingkap rumah aku je pon dah boleh melihat cahaya-cahaya gemerlapan bunga api tu semua (ayat riak). Tapi memandangkan nak jugak bersesak-sesak dengan orang ramai kan, maka pegi jugak la di hari terakhir pertandingan yakni 2 Oktober 2013, persembahan dari negara yang last... orang kata Dubai? Betol ke tak entah sebab aku tak koser nak bukak website dia dan tengok nama peserta hahaha (gila malas)

Nak dijadikan cerita, orang lain sibuk menunggu bunga api, kami sibuk makan laksam yang dibeli oleh John a.k.a KakiBerangan... serok la jugak feeling-feeling berkelah tepi tasek di waktu malam walaupun sebenarnya penat buat kerja di siang hari, kekeke. Dengar cerita lagi, Malaysia berjaya menang pertandingan ni? Betul ke? Kalau betul menang, tahniah la yer! Berjuta-juta jugak duit yang terbakar tu ye dak? Ops..

Ok la, jom layan gambar yang aku ambik.... orang lain sibuk ambik gambo bunga api, aku sibuk ambik gambo jari lentik (cc: Kak Coco). Belasah la....layankan aje... kbai.



WASSALAM.

14 comments:

  1. Cantik giler.. Gambar last tu smart..
    Boleh la ajar kita kalau sudi hahaha.. :D

    ReplyDelete
  2. Hamboooiii!!..Jari lentik dan runcing you olusss..kalah Jari Manis I ni tauuu

    ReplyDelete
  3. wow! jari sape yang lentik bak penari mak yong tuhhh!!!

    ReplyDelete
  4. terbaiklah gambar..lain dr yg lain!hehehe lentikk habess....tp yg last tu mmg cun abess laa....hehe

    ReplyDelete
  5. HOIT!!!!!!!!!!
    (cekak pinggang)
    nih tgk bunga api ker..hape?

    lentik sangat ke jari tu??
    akak dah mengigil pegang kamera masa tu sebenarnya...letih tetiba

    cish

    (teringin nak ciskek...)



    nih entry khas untuk apa

    ReplyDelete
  6. Biqque:

    Haah kan macam hujan meteor.

    ReplyDelete
  7. Time Traveler:

    Ala gambo x seberapa... gambo kaki berangan n hang dhamin tu lg cantik, pi blajo ngan diorang.

    ReplyDelete
  8. JM:

    Habisla dah ada pemcabar JM!!! HHHHAAAAA

    ReplyDelete
  9. Henry fox:

    Gitew kan...jari sapa latew.

    ReplyDelete
  10. Dj:

    Hehe thanks. Mmg malas nak amek gambo bungaapi sangat sebb dah ramai yg buat... cari kelainan.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!