2013-10-31

Teaser Blackout: Good Morning! Autumn Is Just Around The Corner!

Assalammualaikum!!!

Selepas seharian bergigihan, akhirnya sampai jugak ke destinasi! Misi kali ni adalah mencari dedaunan berguguran! Yeay! 

Alhamdulillah. Tunggu kepulangan kami di perantauan! Cewah.

WASSALAM



24 comments:

  1. Jelezzzzzzzzzz tau..pegi tak hajak heeee

    ReplyDelete
  2. sila kutip dan bawak balik dedaunan keguguran tu ye...hehehe!

    ha tu la ko, sapa suh tak hajak jari manis diatas niiiiiii *larikkkk*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biqque;

      Tugas kutip daun adalah tugas kak Anash

      Delete
  3. wahwah...kompem gambar cantik nnt nih, tak sabar2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yayan

      Ish gambo saya biasa je c cantik mana. ;p

      Delete
  4. Boleh hadiah kawan-kawan daun-daun kering yang keguguran itu sebagai kenangan terindah.

    ReplyDelete
  5. Selamat bercuti....kembara di jalanan. Pi dengan Kaki Berangan?

    ReplyDelete
  6. Nihon e ikimasuka... Minasan sugoi desu ne....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie

      Tak paham la. HaHaHa!!! Saya cakap bahasa melayu je kekeke

      Delete
  7. Amboi cantiknya..meriahnya...geramnya

    Mie dah mula speaking Jepun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak NA

      Haah kan, cantik! Tu la en mie dah mula speaking.

      Delete
  8. Chantekkkk.... we want more! we want more!

    ReplyDelete
  9. Ada masa tulislah entri yang menarik akan kembara anda...kami tak sabar menunggu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MKL

      insyaAllah akan menyusul kelak. Tatau la menarik ke tak entry tu nanti hehhehe

      Delete
  10. tak comment kat sini.. tgh sibuk mengembara.. :D best nyer ke Jepun hahahaa...

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!