2015-03-19

MAS Appreciation: PGL In Concert 2015!

Assalammualaikum!!!

Tengah-tengah lapar tadi tetibe henpon bebunyik (sebab emel masuk), lepas tu aku pun baca la emel tu....terus segar bijik mata. Emel dari Malaysia Airlines (MAS) rupanya. Tetibe jugak debor bertubi-tubi bila baca emel ni:
Debor baca emel ni! Hiks
Pssst 1: Tetibe rasa macam Gusti Putri Raden Adjeng Retno Dumilah datang menjemput ke Konsert Puteri Gunung Ledang
Pssst 2: Tetibe rasa macam nak jerit-jerit sambil nyanyi lagu-lagu dari track PGLM. Eh

Thanks Malaysia Airlines for the appreciation. So jom lah kite! 

WASSALAM.

28 comments:

  1. wah email? email? ahahahaha untungla uols kekekeke..jgn lupe karoks atas pentas dgn penyanyi2 iteww

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chawana

      Hahaha opkos la kene nyanyi sesama nanti! Prektis vokal ayuh!

      Delete
  2. wah...duta MAS sangat dah nih
    apa?
    bukan FIRST??????


    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Anash

      Hahahah Bertabahlah. Akak Lambat!

      Delete
  3. Replies
    1. DJ

      Rezeki jangan ditolak ye dak? hiks

      Delete
  4. terbaekkkkk...

    rezeki nih...



    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayung

      Hiks rezeki. Alhamdulillah.

      Delete
  5. Puteri Gunung Ledang 2015 masih Tiara Jacqueline ek? Managed to watch PGL for 2 consecutive years. Ingatkan dah tukar Puterinya sbb dia pernah kata that will be her last performance in PGL. Anyway, have fun watching!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaraab

      Yup still datin Seri TJ. Kali ni bukan persembahan teater, more to concert, mengenang kembali PGL. Dia combination of PGL dan PGLM. hehe. Thanks!

      Delete
  6. Waaaaah! MAS influencer tu. Best! Hehehehe

    Anyway, nice new layout! Baru berkesempatan untuk melawat blog orang lain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pojie

      Hahaha tang mana influence ntah.
      Thanks, belajar dari sipoo sipoo macam awak jugak. ;p

      Delete
  7. salam kenal...

    congrats.


    tengah gigih membaca yr blog about Japan... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azian

      Terima kasih kerana sudi baca! Salam kenal juga :)

      Delete
  8. jap..jap....nk komen tak de kaitan ngan entri ...JM dah vote utk MSSW kategori Best Travel Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM

      Hehehe terima kasih JM sebab sentiasa menyokong blog saya yg tak seberapa ni... :)

      Delete
  9. wah..wah....rezeki dapat jemputan pegi tgk konsert tu..ehh...bukan ke di Tawau..boleh ke nk datang..jauh tu hiksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM

      Hahaha demi konsert mestilah boleh! KL-TAWAU dekat je .

      Delete
  10. psst : layout baru nampak fresh n younger :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM

      Thanks JM...sengaja nak berubah angin

      Delete
  11. Kalau ada perkara-perkara yg tak di ingini atau tetiba tak nak pergi...cepat call batmanpj....dia sedia mengganti tempat yg semestinya special itu....hahahaha....tahniah.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. MH

      Hamboi Batman PJ eh? Hahaha ok ok noted.

      Delete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!