2008-04-27

Audition ASTRO???

Semalam aku pegi la menemankan kawan aku sorang ni ke briefing untuk satu program terbaru Astro yang diberinama "Don't Forget The Lyrics". Sebenarnya member aku tu dah pergi audition minggu lepas bersama sama dengan seorang lagi sepupu aku. Bukan main lama aku menunggu diorang masa tu, (aku malas nak join audition sebb sedar suara tak sedap) hahahaha. So minggu ni orang Astro tu dah kol member aku tu kata yang dia berjaya dalam audition tersebut dan perlu menghadiri sesi briefing pada minggu ni iaitu semalam la (26 April 2008).
Malangnya sepupu aku tu tak lepas pulak audition tersebut! hahahahaha (tak layak ker???) takpe la jadi audience pun takpe jugak kan???
Apa yang aku nak tulis kat sini, pasal semalam. Member aku kata setiap peserta dibenarkan membawa 2 orang kawan sebagai backup. Ala-ala talian hayat la. So dia letak nama aku!!! hahahah tak pasal-pasal aku pun terlibat dalam ini cerita! Jadi tunggu je la ye bile rancangan tu keluar yer.

6 comments:

  1. waakakak..
    kamu terlibat dalam ini cerita`

    ReplyDelete
  2. kuang..kuang..kuang..kene selongkar balik almari nak cari kostum spiderman....hhehehe

    ReplyDelete
  3. Sora ko kan sedap... aku degnar masa ko mandi duli. nape x join auditon.

    ReplyDelete
  4. Inertz Eh ko dah lama tau la... bagus..bagus..

    ReplyDelete
  5. untunglaaa masuk tv astro!!!!! ahahaha

    ReplyDelete
  6. Hf

    Motif ko nak baca entry lama2 aku???

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!