2012-01-26

Dugaan...

Assalamualaikum....

Lama dah tak jengok laman rumah ni. Maaf la tuan rumah sedang bertarung nyawa sekarang ni, Ujian dari Allah... Semalam bile cek darah kat hospital, blood pallate aku 132, tapi harini bile cek hari ke dua blood pallate aku drop pulak sampai 101, terpaksa drip air sebotol kat sepital. Tak tau la esok macamana pulak. Harap-harap blood pallate aku naik balik esok. Tak sanggup dah. Nak makan sup ketam memanjang....

Doa-doakan kesihatan aku kembali teratur ye kengkawan.

WASSALAM.

30 comments:

  1. Janggel,
    ala....akak tak mo jadi yang first to komen...
    bagi orang lain plak laaa...(ahhaahaha..)

    ReplyDelete
  2. Janggel,
    take care/odaijini/gute beserung!
    semoga sihat insyaallah

    ReplyDelete
  3. aku bukan first??? oh NO!!!!

    Get well soon janggel. minum air 100plus byk2.

    ReplyDelete
  4. air jambu batu jgn lupee.. tgk header tuh cam kena betol la dgn blood pallate turun naik.. get well soon!!

    ReplyDelete
  5. get well soon Janggel.... huuuuuuuu sob.sob..

    ely, tu larr kena tuko header ni gayanyerrr.... surammmmm :(

    ReplyDelete
  6. Janggel, mudah-mudahan cepat sembuh. Kalau sup ketam tu dapat menambahkan pallate darah, makan aje lah...

    ReplyDelete
  7. Ya Allah, sembuhkanlah kawan aku ni dari sakitnye, supaya dia sihat dan boleh berlari di USS nanti..aminnnnn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. YAAllahhh terharu aku Na, terima kasihlah... Aku dah kurus ngalahkan Icam dah ni, seminggu x lalu makan.

      Delete
  8. lama ko menghilang aku ingtkan sibuk dgn kerja rupa2nya sakit. aku doakan ko cepat sembut, pasni kena kontrol la kot apa2 yg patut dikontrol..mksd aku mkn ke...aku pun tak pasti ko sakit apa tapi mgkin naik turun darah ni ada relate dgn makan & level of stress...

    aku ni dah 2x trip demam...letih dah demam selsema ni..haaa takpe...kita ni sakit sbb Allah nak hapuskan dosa...baguslah tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks fatt. Aku demam denggi, alhamdulillah dah beransur sembuh.

      Delete
  9. laaa. kat hosp mana? demam denggi ke ni? semoga cepat sembuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak admitted ward pon, dok umah abang iman je. Thanks. Antie nini pon ada sini

      Delete
  10. Kak Anash:-

    Tak bleh kak, akak dah № 1 komen dah pon hahahaa. Thanks mendoakan saya.

    ReplyDelete
  11. Fika79:-

    Terima kasih fika! doakan saya lekas sembuh.

    ReplyDelete
  12. John:-

    Ye ko bukan 1st, kak anash dah merampas dari ko. Thanks . Doakan kesihatan aku ye.

    ReplyDelete
  13. sama macam dalam sms aku, buat thorough check, make sure ko tau apa yg terjadi, mintak clarification dari doctor...aku tak bleh la denggi2 ni...aku takut and sedih...

    we love u janggel, please get well soon...i'll pray harder for your kesihatan...Ya Allah, jauhkanlah kawan2 ku dari segala penyakit dan sembuhkanlah diri mereka secepat yang mungkin...aminnnn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Biqque! Terharu aku baca komen ko. Ye alhamdulillah aku dah beransur sembuh. InsyaAllah semuanya akan baik baik saja. ;)

      Delete
  14. Ely:-

    Aku blom try lagi. Nanti la aku pi cari air jambu. :)

    ReplyDelete
  15. moga cepat sembuh
    insyaALLAH dipermudahkan segalanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajla;-

      Thanks Ajla. Alhamdulillah dah bertambah ok.

      Delete
  16. Rasa cam dah komen... Lupa rupanye. Tx for the daily update on ur health. Risau giler.

    I ckp kat adek i, dia pun terkejut... If i blogger, dia blog listener, listen cite we all dr i. Hahahah... Dia kata minam air 3ltr n more everyday...

    ReplyDelete
  17. Lily;-

    Thanks lily!. Doa2kan i cepat sembuh!

    ReplyDelete
  18. hopefully ko makin sembuh janggel..huhuhu semalam dah tibai satay, so makin sehat la sekarang ek!

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!