2012-01-17

MAS Dah Buat, AA Bila Pulak? Mampu ke?

Assalamualaikum!!!

Seminggu dua ni memang ramai yang melenting sebab AAX buat kecoh, sesuka-suki membatalkan penerbangan. Ramai jugak kengkawan yang affected. Sampai hari ni masih belum dapat jawapan dari AAX pasal pembatalan penerbangan tu. Takpe la kengkawan, InsyaAllah kalo ada rejeki maka terlaksana jua ye dak. Jom tadah tangan doa reramai ok!

Dalam sebok-sebok AA buat ONAR di muka bumi ni, MAS pulak atur strategi nak memenangi hati pelanggan katanya. Alhamdulillah, memang best pon performance semua yang terlibat. FLASHMOB di KLIA. Agak-agak AA ada tak nak buat FLASHMOB timbal balik? Ke depa sibok sangat nak buat ONAR? Tunggu je la...korang mampu???

"NOT Everybody Can Fly" kata Pak Tony....siap la ko, langit tak selalunya cerah. 
"Now Everybody Can Cry" kata John muahahaha.

Sangat Variety! Macam-macam ada.
The Best Airport In The World kata mamat tuh hahaha.
Another Idea bernas dari KITKAT CLUB milik Datin Seri Tiara Jacquelina!

Pssttt: Aku paling suka part makcik-makcik vogeh tetibe menyanyi tunggu kepulangan orang tersayang! Sooooo sweet!

WASSALAM.


26 comments:

  1. John:-

    Ye, aku tau ko mampu John.....

    ReplyDelete
  2. akak...akak org ke berapa????
    ala...
    tak leh nengok video tuh...

    ReplyDelete
  3. Kak Anash:-

    Akak, sorry to say, akak terlambat...no 3 sudah. Haha ala nape takleh tengok??? Geng akak ramai tau nyanyi kat situ, Geng Datin2 . Muahahaha

    ReplyDelete
  4. Sys...selow-selow sebut datin tuh...
    hehe
    akak low profile...
    sysss...(sambil dok ketuk2 PC..nape tak leh buka video..)

    ReplyDelete
  5. Haa aku pn nk tgk video nih, tapi tak leh plak kat sini..sikit lagi aku tukor laptop..hahhahah..wah aku ingat tadi MAS nk kasi tiket murah2 gak tadi,baru ingat nk kira duit tabung kuang kuang kuang..

    ReplyDelete
  6. Kak Anash:-

    Hahaha ala bia la sebut kuat2... kasi terbeliak sikit bijik mata bos akak kalo dia baca muahahahaha.

    Jangan lupa tengok bidio ni tau!

    ReplyDelete
  7. BlueEwoke:-

    Wah kalo MAS kasik tiket murah, memang aku rembat habes habesan okay!

    Ko pon kena tengok tau video ni sebab mencuit hati hahahaha.

    ReplyDelete
  8. dia nak tunggu kita ramai2 turun nari nyanyi2 kat sana sambil jegey2 kat toni kottttttttttt!

    ReplyDelete
  9. Biqque:-


    HAHAHAHHAHA AKU TERUS TERBAYANG KITE SEMUA NYANYI BUAT FLASHMOB DEPAN PINTU LCCT!!!

    ICAM, Aqilah n Sami duduk bahagian depan muahahahah!

    ReplyDelete
  10. MAS ni tiru flashmob dari T-System.. try tgk http://www.youtube.com/watch?v=NB3NPNM4xgo with 10million Viewer..

    tahun lepas cawan ade tgk ni..

    yg KLIA ni ok laa jugakkk.. :)

    ReplyDelete
  11. Cawan:-

    Haah yang Flashmob T-system tu memang best, siap buat bunyi instrument pakai mulut, tapi yg KLIA ni pakai sound system. Apa2 pon dua2 kreatif dan ada sedikit persamaan la.

    tunggu la kalo AA pon nak buat jugak kan????? hahahaha.

    Biqque dah offer geng trevelholic buat flashmob kat LCCT dah tuh! Muahahaha.

    ReplyDelete
  12. Biqque,

    Icam cam tensen sbb kena sebaris dgn Qilah & Sami hahaha..

    Janggel,

    xbleh nk play skang, azan maghrib tgh berkumandang haha

    ReplyDelete
  13. ME LAST ME LAST ME LAST!!!

    chup! if we ever do obersi trip together gather, kite buat flashmob sendri sendri ler... nyanyi terlolong lolong hard hard. lagu selamat jalan romeo... amacam? atau m.daud kilau - kalah judi. atauuu....seiring & sejalan lalallalallaaaaa...

    ReplyDelete
  14. salam kenal bro...

    aku juga tak pernah merasa 'terbang' lagi... hu hu...

    ReplyDelete
  15. Ely:-

    Hahaha takpe Ocam kan tompangan , knelah sebaris ngan tompangan2 yg lai hehehehe.... kompom mabeles..

    ReplyDelete
  16. Lily:-

    HAHAHAH why not kite cuba kat USS??? hahaha ada bran????

    ReplyDelete
  17. Sham:-

    Salam kenal juga! Selamat menyinggah. Tak pernah terbang? takpe, satu hari nanti pasti!

    ReplyDelete
  18. hahahha ako pun suka part yg 'anti-anti'.. alih alih pakcik xde gg lak kuarr.... "rinndduuuuuu..."

    wakakakaka

    ReplyDelete
  19. Ako:-

    Haaaa tu la kan! Cam happy gile je. Menjadi la performance diorang. Tak jangka plak depa akan nyanyi. :)

    ReplyDelete
  20. wallaweh, aku baru tengok flash mob nie..memang ketinggalan sungguh aku.

    pepehal, makcik2 yang nyanyi tue memang terbaek la...hahhahahah tak hengat!!!!

    ReplyDelete
  21. dah lama tak terbang....rindu dgn awek2 pramugari...hehe

    ReplyDelete
  22. Maszuber:-

    Hahahah tu la, aku memang suka gile part tu....:)

    ReplyDelete
  23. Edy Zaidi:-

    La awatnya? hahahaha bz stadi eh?

    ReplyDelete
  24. Memang best giler flasmob ni...geng2 aku yg menuntut ilmu ni semua tgk video ni bergenang...rasa nk habis cepat2 nak balikkkkkk...MALAYSIA DI HATIKU..huh(aku layan video ni 10x dah since smlm pg..)

    ReplyDelete
  25. Fika79:-

    Wah 10x eh??? aku pon dah banyak kali jugak ulang tayang ni. best kan. Cecepat la balik Mesia! hehehe.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!