2012-01-08

Ultramen Sami : Jom Atur Strategi :)

Assalamualaikum!!!

Lari jauh-jauh kejap dari citer cuti-cuti naik Cruise. Kali ni sebok nak plan rombongan Cik Ro katanya. Tatau lah rombongan ke mana, tapi masing-masing macam dah gian nak pegi jalan jadi setakat berjalan dekat-dekat pon kira jadi lah.....

Semalam, lepak-lepak kejap kat Bangsar, jumpa Ultramen  Sami (otomen katanya). I'm having fun yesterday, sambil-sambil verangan, pikir next plan. Inilah aktiviti aku kalau takde kerja, pi lepak dengan kengkawan travelholic (CawaNa, John, kak Coco, Biqque, Lily dan Ely bersama keluarga memasing) sambil atur strategi macam yang Ultramen Sami buat tu... :).

Tu dia..apa otomen tengah buat tu?
Ohhh tengah atur strategi rupanya hahahaa.

Next plan? Tunggu....

Rasanya dah dapat lagu tema la...

Geylang Si Paku Geylang (Geylang!!! Sebut reramai) 
Geylang Si Rama-Rama ....Lalalalalaa ~



Psstt: Tak sabo nak posing depan lens baru sambil mulut nganga.
Psstt 2: Dapat komisyen jual lens katanya hahaha. Thanks CawaNa lepas ni boleh buat bisness lagi! 

WASSALAM.

12 comments:

  1. Leh geng dengan otomen cikebum!!!!! Otomen beratur!

    [masMZ]

    ReplyDelete
  2. nk gambo dpn lense baru smbil tnganga? hahaha bila nye ntah amik gambo sami tuh

    p/s- papi kata nk buat 26hb tp aku xsure larat ke dak time tuh.. pas ikut rombongan cik ro free kah?

    ReplyDelete
  3. muahahah!!! aku nak sambung blog! takde masa!!! arghhhh!!! nasib baik gathering sempat datang~ kalo tidakkkkkk... ;p

    ReplyDelete
  4. MasMZ:-

    Gitu la kan...2 otomen boleh bergabung.

    ReplyDelete
  5. Ely Hsrul:-

    Hahahaha kan trekmak tu, depan lens sambil nganga heheheh.

    ok, InsyaAllah bulan 2 i free. :)

    ReplyDelete
  6. John:-

    Hahahahaha jugak...bilenya nak update nih?????? hahhaaha. PM pon cuti tau.

    ReplyDelete
  7. sorry geng xdpt nak join smlm.. mata aku berat benor nak kuar.. haha penat la smlm. tak larat, next time la yer.. next time~

    ReplyDelete
  8. Shahrule:-

    Ye la, kami pahammmm peranan seorang doktor memang mencabar! Hehehhehe

    ReplyDelete
  9. Biqque:-

    Ye tu la lagu temanya, kena kan dengan destinasi yg akan dituju? Hahhhahaha.

    ReplyDelete
  10. Janggel,
    bila masa nih snap gamba sami the otomen????
    sempat...hishhh...bahaya ada 'snipper' mcm nih...

    ReplyDelete
  11. Kak Anash:-

    Hahaha masa bile-bile saja kemera akan berketak..so beware!!!!!
    Kehkehkeh

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!