2012-02-03

Teaser: Kembara 5 Kereta

Assalamualaikum!!!

Haish tak sabo pulak.... 2 hari lagi. Kemana??? Entah.
Yang pasti 5 buah kereta (kalau jadi la yang satu kereta lagi tu) akan meredah lebuhraya...mengharungi kotara, bandaraya, pekan, kampung dan desa......

Demi satu tujuan....Alien Traveller katanya.

Mood: TERUJA!!!

Kasi panas enjin dulu.....Vrommmm!!!! Vrommm!!!
Agaknya...yang mana satu kereta yang aku nak tompang eh??? Hehehe.


OK JOM LAYAN FLASHMOB DI KLIA VERSI MUSICAL PULAK....
(Hahaha mungkinkah kami akan buat Flashmob di sana nanti????)


WASSALAM.


20 comments:

  1. Chup! Lupa... Header baru lawa gak!!! Ok, nak g keje nih

    ReplyDelete
  2. Lily:-

    Hahaha yes u r First commenter!
    Tq...mode baru, kene tuka semua jadi baru! Heheheh.

    ReplyDelete
  3. Selamat berkonvoi...

    Boleh lah singgah Muar tuk pekena mee bandung dan Batu Pahat tuk nasi beriani gam...

    ReplyDelete
  4. Mie:-

    Thanks! Hahah kalo sempat kami singgah!

    ReplyDelete
  5. menyesal tak bangun awal2..kalo tidak, mesti dah first! cantik header~

    ReplyDelete
  6. John:-

    Hahahaa ko bukan yang pertama!

    Header baru, tanda permulaan yg baru! Thanks!

    ReplyDelete
  7. kekeke...aku punye header bru pun dh ade. nk rasmi bila hari ahad nnt. jam 8pm. kekeke

    ReplyDelete
  8. John:-

    Hamboih berapa banyak header baru ko ni??? hahahaa

    ReplyDelete
  9. Wahhhhhhhh banyak nye kete, aku cop nk konvoi ngn keta biru tu ek...vroooommmm vrooommmm... Jom racing malam nanti..piunggggggggggggggggggggggggggggg...

    ReplyDelete
  10. Chawanna:-

    Kete biru kan bukan terquios tu kan? hahahahha.... gigih kite merempit nanti!!!

    ReplyDelete
  11. nak chup kete kaler striking!

    ReplyDelete
  12. oleh kerana cik ro special, cik ro amik keta yg ada dua line oren tu hahahaha!

    ReplyDelete
  13. header cunnn

    kete kakak cantek semput la skang nih.. sob sob sob...

    ReplyDelete
  14. uiksss aku chop kaler kuning!!!!!

    x sabo den!!! dah tuka duit ke korang???

    ReplyDelete
  15. MasMZ:-

    Kaler striking dah habes hahahaa

    ReplyDelete
  16. Biqque:-

    Fuyooooo keter tu...seswai!!!

    ReplyDelete
  17. Ely:-

    Thanks.... ala sian kakak cantek.
    Takpe, next time kita plan lan pulak yer! Ongat BIKINI ingat Kakak Cantek!!!

    ReplyDelete
  18. MasZuber:-

    Kaler kuning belom ada org chop lagi...naseb bek.
    Aku beelom tukar lagi, hari ni kot nak pi tuka hehehe

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!