2010-03-30

Poskad Dari LONDON (Dah Sampai)

Alhamdulillah..tungu punya tunggu akhirnya sampai jugak POSKAD DARI LONDON kiriman INCHE LONG HAFFIZ seperti yang dijanjikan dulu melalui entry dia di "Coretan Perantau".

Fuh sangat puas hati sebab gambar kat poskad tu cantik! Terima kasih ye Inche Long Haffiz! Aku hadiahkan sebuah entry khas pasal poskad yang ko bagi tu kat sini! Hehehe.

Ok aku nak balas Poskad Inche Haffiz tu kat sini jer la yer sebab tak sompek den nak pi beli poskad:

Inche Long Haffiz:

  1. Ha ah kat Malaysia sekarang ni memang tengah panas terik. Rasa terbakar je kalo ko pergi berjalan-jalan kat luar tengah hari buta. Tapi biasalah, perubahan monsun la katakan. Malaysia kan beriklim Khatulistiwa.

  2. InsyaAllah aku akan jaga POSKAD yang ko bagi tu elok-elok. Maklum la bukan senang nak dapat poskad nowdays kan! Sekarang ni zaman email dan blog, tambah-tambah pulak ada Facebook, Friendster, Twitter, Myspace dan segala macam mak nenek laman sosial dah wujud sekarang nih...so POSKAD menjadi sesuatu yang sangat berharga sekarang!!! (fuh tak sangka kan? Sikit masa lagi boleh la tengok Poskad-poskad dipamerkan di Muzium)

  3. InsyaAllah, kalau diberi kesempatan, aku akan terus support blog ko tu. No worries ye Inche Long Haffiz. Teruskan berkarya dan berkongsi cerita dengan aku dan pembaca-pembaca yang lain!
Sekian.

Hahahah lawak pulak entry aku kali nih. Anyway aku memang sangat terharu dah nih. Nanti kalo ada sesiapa nak kasi poskad kat aku sislalah.. tetiber aku rasa macam nak develop hobi baru iaitu mengumpul POSKAD! ngeee....


Psst: Lawak bile tengok opismate aku terkekeh-kekeh bawak poskad tu kat meja aku... mesti satu opis dah baca POSKAD dari Inche Long Haffiz itu kahkahkah!

PEACE!











10 comments:

  1. oit..takyah la jaja poskad aku satu office..
    segan aku k..huk2

    ReplyDelete
  2. LH

    Bukan jaja la..tu sebab dia tolong amekkan kat kotak pos tuh..hahahah lawak tol.

    ReplyDelete
  3. haha. ni bukan jaja satu ofis ni.. satu duni a blogging tahu.. wu wuu

    ReplyDelete
  4. Nuke -

    Hehehe aku saje jer nak bagi penghargaan kat LH tu sebab kasi aku poskad kekek.bukan selalu aku memang peraduan..sekentut sekali jer..tu yang over excited tu!

    ReplyDelete
  5. tu dia.. sekentut sekali..

    cambest gak bunyik. haha.

    ReplyDelete
  6. Nuke -

    Hahahaha tu phrase baru tu...sila belajar yer! ngeh ngeh...

    ReplyDelete
  7. janggel...kalau nak lagi, akak ade stok yang lama2..tapi anta stem m'sia la..nak? hehehe...

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah salam muhibbah dari
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    uhhhhh dari jauh dia datangnya..... london tu.... kumpul poskad sebagai hobi baru..... wahhhh banyak le ko dapat poskad nanti

    ReplyDelete
  9. Afzanizam -

    Yerp yerp memang dari jauh tuh! Hehehe
    Mudah mudahan dapat banyak lepas nih kekeke..

    Untuk saper2 yang ada poskad lebih tu leh la kasi kat aku nih...pakai setem Malaysia pon takper... :P

    ReplyDelete
  10. Anash

    Akak anash..hahah besar tapak tangan saya menadah untuk menerima poskad2 dr akak itu hahahaha...

    *wink wink*

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!