2010-03-08

Soalan

Setelah sekian lama aku mengabaikan TAG-TAG dari blogger , akhirnya kali ni aku rasa macam nak buat pulak TAG yang datang dari ketua Hantu Jembalang Purba Tiga Sebelah iaitu incik NICK IRFAN. Sebenarnya sejak akhir-akhir ni jer aku rajin tinjau-tinjau blog dia sebab aku suka baca kisah dia ngan hantu-hantu dia yang kiut macam cakcibor. Oklah aku buat apa yang patut saja:-

Bold the statements that ARE true to you. Italicize the statements that you WISH were true. Leave the fibs alone. Then, tag 5 people to do the same test.

Memandangkan aku ni pencinta alam sekitar so aku HIJO kan mana yang betol ye!

  • 170 cm tall (termasuk gak dalam golongan ini)
  • I don’t know what I want at the moment. (aku tau apa aku nak...cuma susah sikit nak capai..kena usaha lebih)
  • I’m not happy (aku rasa aku ni jenis happy person)
  • I hate my friends.(never sebab bukan senang nak dapat kawan!!!)
  • I hate my life.(kadangkala pernah, tapi kebanyakkannya suka hidup!)
  • I hate my grades.(tak pernah pon sebab selalu membanggakan)
  • I can drive (semestinya la, kalo tak caner nak pegi kejer)
  • I’m bored of driving (tak pernah boring, sebab sentiasa ada lagu-lagu best)
  • I have a white handbag (tak pernah pulak pakai handbag)
  • I love dancing (yup satu senaman yang bagus! Aku suka nonton SYTYCD!!!)
  • I go clubbing every week.(takde lah...hahahaha)
  • Shopping is bullshit (Hish mana lak bullshit, aku suka, cuma window shopping je)
  • I have a tattoo of a star.(Orang Islam takleh ada tatu)
  • I got my navel pierced.(huhuh tak pernah terfikir nak buat...sakit!!!)
  • I have friends that take drugs.(Rasanya takde kot...hmm tak tau la kalo ada yang tak bagitau)
  • 90% of my friends smoke.(Nope, kawan perokok ku boleh dibilang dengan jari sebelah tangan)
  • I still hang out with my ex, even though our break up was rather nasty.(why not???)
  • I’m studying Fashion.(tak pernah plak cuba)
  • I have a business running.(Family business)
  • I hate cartoons (giler ke apa nak membenci kartun!!!)
  • I hate someone.(Not only someone, but some two, some three...spme four... yang obviously bukan kawan aku)
  • I have 10 Lollipops handbags.(erkkk tak de keje nak berlolipop)
  • I buy CLEO every month.(Majalah lain ada la aku beli)
  • My parents don’t know about my blog.(Yup sebab parents aku tak tau bukak internet)
  • I have an iPod.(berharap kalo ada orang nak bagi present)
  • I don’t have faith in the current “one”.(Percaya pada Allah sahaja)
  • My school mates know about my blog (tapi bukan semua).
  • I wanted to be a fashion designer.(lebih kepada tukang masak kot)
  • I love rock emo bands.(yup sangat suka!!!)
  • I hate it when people cancel last minute meet ups (benda ni paling aku pantang sekali!)
  • I’m a rebel.(no comment)
  • I don’t believe in love (still percaya walaupun ianya menyakitkan)
  • High school's filled with drama.(tak jugak, kadangkala rasa macam dalam penjara)
  • My parents have faith in me.(hmmm...)
  • I’ve bought shoes this month.(tak der nyer...tengah kompol duit nak beli tiket fly)
  • A blogger bitched about me before.(Entah..rasanya takde)
  • I hate sports.(giler ke apa..aku suka sukan la!)
  • I heart Italian food (kurengggg ..aku suka masakan Melayu)
  • I hate meeting new people. (ish aku suka jumpa member baru)
  • I hate nail polish (Tak pernah buat pon)
  • The mother bear gives me hugs. (Mother bear mana plak nih???)
  • People should start appreciating me ( i hope so)
  • High school was the worst time of my life (memang betol!)
  • I have red hair.(erkkk aku bukan Bree Van De Camp)
  • One Utama is my second home.(sejak akhir-akhir ni laaaa)
  • I’m a guy (memang ler...)
  • I’m scared of my Biology result exam which I’m going to face someday tomorrow (takde kene mengena langsung)
  • I hate vacations.(OMG benda nih laaaaaaaa yang paling aku soka!)
  • We’ll last (tak nak)
  • I believe in long distance relationships (yup..macam sekarang nih hahahaha)
  • I’m going to get high and smoke weed one day soon.(no way!!!)
  • I’ve robbed an old lady.(no way!!!)
  • I’m starting to like applying make-up.(no way!!!)
  • I was a tomboy.(no comment)
  • At times I think I still am a tomboy.(no comment)
  • I love bitching about people behind their backs (tak laaaaaaa aku suka depan-depan wakakaka)
  • I still have a best friend (yup...and i making more!)
  • I have a cat. (leceh)
  • I hate surprise parties (aku suka...i like partayyyyyyy)
  • I hate planning parties.(aku suka...i like partayyyyyyy)
  • I’m hot. ..(tak kot)
  • I’m a sinner (no comment)
  • I’ve got a DS light. (tarakkkk)
  • I have a Wii.(tak mampu nak beli)
  • I cant live without music (betol kot)
  • Video games are a waste of time.(yup agree)
  • I miss the father bear.(erk)
  • I love being in love. (mungkin)
  • I know how to cook.(yup betol)
  • I have 100% freedom.(not really)
  • Boys are assholes.(nooo la)
  • I hate Math (agak membenci la)
  • I’m happy with what I have (ok la)
  • I love horror films.(tak sangat)
  • I slept in my parents’ room for 3 days after watching Scream when I was a kid.(hmmmm)
  • My old friends keep in touch with me.(almost every day)
  • I don’t read newspapers (giler ke apa)
  • The news is such a waste of time.(giler ke apa)
  • Blogging is a waste of time.(giler ke apa)
  • I hate animals (ish taklah).
  • I can’t live without make-up.(erk??)
  • I curse like a pirate.(erk???)
  • I’m happy with my 11 year old car.(belum sampai 11 tahun lg)
  • I hate people that are smart. (takder ah)
  • I love Orange juice.(yup! aku suka)
  • I can’t drink for nuts.(erk??)
  • I believe that everyone in their teens have lost their virginity.(hahaha no komen)
  • I’ve got a new phone(sangat berharap)
  • I’m going to get a new pair of shoes by the end of this month.(tak kot)
  • I love swimming.
  • I haven’t worked out since March.(ada gak benda extreme aku buat)
  • I think I’m fat (yup..)
  • I love my friends and family(yup!! ni semestinya!!!!!)
OK aku dah buat mana yang patut.. ada 28 yang agak kena la dengan hidup aku. Saja untuk suka-suka kan. Memenuhi permintaan rakan-rakan blogger. Aku kan sayang kawan-kawan hahahaha. Tapi macam biasa aku tak mau TAG sape-sape... sorry.

PEACE!

2 comments:

  1. thnkz bro sbb jwb jgk soalan tag aku! eh! bro aku buat cte hantu ade letak nama ko jgk? hope ko jgn marah... hehe

    ReplyDelete
  2. nick -

    hahaha letak la..aku suka!!!!

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!