2010-10-10

Chempaka Yang Sakit - Happy Anniversary To Her

Assalamualaikum.

Entry kali ni rasanya macam hampeh sikit kot.
 
MODE: Hampa, Sedih, Rindu.

Kenapakah? Sebenarnya hari ni genap setahun aku bersama Chempaka Canon (CC). Masih terbayang-bayang saat pertama aku bersama CC dan sepanjang setahun perjalanan aku dengan CC, macam-macam tempat dah aku pegi, banyak benda dah aku tembak dan ramai orang baru yang aku kenal.

Dari laut ke bukit, dari tempat panas ke tempat sejuk, dari dalam ke luar semua aku usung CC ke merata tempat. Tapi...Di hari ulangtahun CC hari ni, aku tak dapat bersama dia..Dia sakit..ada dalam wad. Tak tau bila dia sembuh. Kesian CC terpaksa menyambut hari ulangtahun dalam wad...tanpa aku. :(

Arghhh tensi..tensi..rasa tak lengkap pulak hidup aku sejak 4 hari lepas. Dah la HP aku hilang bulan lepas, tu pon sumber menembak aku jugak tu...hmmm apa boleh buat. Dugaan. Sekarang aku dah tak ada senjata langsung....boring.

Semoga ada khabar gembira menanti aku tentang perihal CC. Cepatla sembuh, aku tak sabar menembak dengan ko lagi!

Happy Anniversary Chempaka Canon.....
PEACE.

Chempaka yang sedang sakit..
Disaat Chempaka di Check-inkan di Hospital. Kata Nurse "Mungkin 5 hari baru sembuh".

 Gambar ihsan dari Hang Dhamin.




5 comments:

  1. eh! chempaka tu sapa? org ke camera?

    ReplyDelete
  2. Nick -

    Chempaka tu kamera kesayangan saya.

    ReplyDelete
  3. hahahahahhaha...itu la...name klasik sgt! org pun confius! die baru di bedah...tgh jahit.....keadaan stabil....

    ReplyDelete
  4. sakit apa tu??

    meh join contest MORTAR BOARD..

    http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!