2010-10-18

Rehatkan Dia

Assalamualaikum....

Rasanya dah terlampau overused my body. Tak sempat nak bermanja-manja dan bermesra-mesra dengan kebiasaan, jadi aku telah mengambil keputusan untuk 'membungkus' kebiasaan itu dan menyimpannya di dalam kotak lalu kutinggalkan ia terperuk di dalam almari untuk seketika.

Mula-mula rasa macam sedih juga, tapi aku rasa sudah tiba masanya untuk dia berehat seketika. Tambahan, banyak perkara yang aku perlu selesaikan sebelum tibanya hari 'besar' itu. Ya, hari untuk berjimba-jimba jauh dari dunia kebiasaan ini. Semoga semuanya lebih baik dan tenang.

SEMUA PERKARA ADA HADNYA...
Amin...

Psstt: huk huk huk apa yang aku nak buat tampa kamoooo.....

PEACE!
Sleep well...

 

8 comments:

  1. rehat rehat la jgk...speck tu perlu ker? hahahhahahah

    ReplyDelete
  2. Hang Dhamin:

    Ehem...i miss my spec!!!!

    ReplyDelete
  3. Pencacai Alim;

    Hehehe penat arrr. nak rehat sekejap.

    ReplyDelete
  4. Aie-

    Apa boleh buat...dah ditakdirkan ia jadi begitu.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!