2011-12-16

Kapal Terbang

Assalamualaikum!!!!

Seakan mengalami satu fasa yang berbeza..... takpelah ...

PLANE
Lama dah melupakan lagu ini...tiba masa untuk mengingatinya semula.

Pssttt:- Berfikir sebelum bertindak itu WAJAR.

WASSALAM.

10 comments:

  1. BlueEwoke:-

    Meh naik kapal terobang reramai meh pegi Pulau Redang kat Terengganu. :)

    ReplyDelete
  2. jangel,

    redang tak da airport ke? HAHAHAHHAHAH...... diarang kata tioman ada. hehheheh... chup, apa makna redang yek? ponder.

    ReplyDelete
  3. Lily:-

    Tak silap i, Redang ada airport, Berjaya Air punya...eh ke itu kat Perhentian eh?

    Cer tanya Kemang apa maksud Redang, dia kan orang Terengganu? hehehe.

    ReplyDelete
  4. jgn tnya Kemang, dia pon xpenah g redang hahaha.. ade airport. berjaya punye. aku nk riki gak flight teket (alternative) la kan.. tp ke KT aje cumaa cumaaa time aku g KB dulu ade la byk group yg pakai seksi ngan topi2 beso sume turun kt KB, cab dreber ckp dekat lg dgn perhentian, redang xpasti.. so kena dig infor la naik flight ke KT or KB or terus ke Berjaya. tapi aku rasa mahai la teket hahaha


    tentatively biq kata drive mlm blk pong ptg, aduish xkonvoi benti2 la gitu.. anyway doa2 la aku dpt beli kete beso sket spy ahkak tak sakit pinggang konvoi ke ganu.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. janggel
    biarkan sejuk dulu....
    sejukkkk
    sejukkk...
    coollll
    cold
    ....
    ..

    ReplyDelete
  6. Ely Hasrul:-

    Haah kalo dari KB dekat lagi nak pegi perhentian, aku penah buat dari epot kb naik cab pg perhentian tu. (Tapi kene la naik bot jugak).

    Hamboih topi besar? Pakai tupis ada gak kan??? Hahahahahaha

    Ala tapi sebenarnya konvoi lagi best....harap² la jadi.... Mudah2an akak cantek dimurahkan rejeki. Amiinnnnn

    ReplyDelete
  7. Kak Anash...

    biarkan ia sejuk membeku....hehehe

    ReplyDelete
  8. ape sudah jadi semua????

    sedihla kwn2 blogger jd mcm ni...bile nk hujung thn...sedih2 jer semua...hopefully ada sinar baru untuk kt pada 2012 nanti...

    ReplyDelete
  9. Travel&Food Lovers:-

    InsyaALLAH segalanya akan/telah kembali berbunga. Dont worry, jom kite doakan semuanya bahagia. Amin...

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!