2011-12-21

A Thousand Years - Mood Melankolik

Assalamualaikum...

[Sekali lagi kengkonon nak buat entry WW, tapi tetap ada mgomel-ngomel jugak]

Hari ni mood melankolik...nak nyanyi nyanyi je walaupun hati gundah gulana dek kerna orang odit ISO buat onar di opis.....(bak kata sorang teman...orang odit selalu dibenci) hahaha jangan makan hati ye John.

A Thousand Years


Pstt: Alhamdulillah External Hard Disc berjaya ditemui semula. Syukur sebab segala kenangan lapan tahun lepas ada dalam tu!!!! Memang nanges kalo hilang. Paling banyak gambo-gambo masa travel..... Hari ni puasa bayar nazar sebab dah jumpa. Syukur.

Pstt2:- Tahniah pada kazen aku yang sebaya...ko dah kawin dulu...Semoga bahagia ke akhir hayat.

Pstt3:- Really need a vacation.....

Pstt4:-  Teringat Pangkor dan Langkawi satu ketika dulu...tenang...susah senang bersama. (sambil picit-picit butang telepon)

WASSALAM.
 
From Ipoh with Love

21 comments:

  1. psst #2 tu jgnlah sedih..calon dah ada kan? jgn tunggu lama2 nti diamik orang...hehe

    ReplyDelete
  2. Fatt:-

    tatau le. banyak sangat nak pilih wakakakaka~!

    Lalalala.

    ReplyDelete
  3. Fatt:-

    lagipon, aku dah jenuh tunggu org masuk minang aku....sape pon tak sudi.

    ReplyDelete
  4. Hahahah jgn sedih2 bro...nanti aku antor Aqilah meminang ko yek hahahah

    ReplyDelete
  5. BlueEwoke:-

    Hahaha hampeh...
    Tak sabo nak tgu Aqilah beso. Muahahahahah!

    ReplyDelete
  6. tu motip letak gambo shoot kat Ipoh tu nk tutup dia kawen lari lah tuuu huhuhuhu..

    aku nih pon mood melankolik gak.. naik kolik dh nih..

    ReplyDelete
  7. Ely Hasrul:-

    Ni la kawen lari nya..sambil main cak lempong....

    meh meh kalo nak pelempong.

    ReplyDelete
  8. meh mak tolong andamkan ko nok!

    ReplyDelete
  9. adoii..nak nanges dengan lagu nei..sob sob.. tousand years waiting for u...T_T *mood jiwang* haih..

    ReplyDelete
  10. janggel,
    pesal mood gini?
    dah...dah....
    gi basuh kete gih..

    ReplyDelete
  11. Biqque:-

    Alhamdulillah dapat mak andam free!!! Yeay!

    ReplyDelete
  12. Langkah kaki:-

    Best kan lagu ni!! Aku tetibe suka.

    ReplyDelete
  13. Kak Anash:-

    Hahahha tetibe basuh kete? Haishhhh hujan ni takyah nak basuh2 kete... Cucuh je luar atap! Hahhaha

    Kami dah plan dah nak sema guesthouse akak! Hehhe

    ReplyDelete
  14. nie..tetiber suke jer nei..mesti mood tgh atas awan nei??:D awan ade munge2..:P

    ReplyDelete
  15. janggel
    weh...weh..tak bleh ramai2..karang roboh...(..rumah tak de tangga..leh roboh ker??)

    nak book? kena melalui sepupu akak laaa..bukan akak..
    akak bahagian 'room service ..a.k.a. akak cleaner...hahaahahahah..

    ReplyDelete
  16. LanGkah kaki:-

    Suka la sebab dah nak buka pose!!!! Yeay!

    ReplyDelete
  17. Kak Anash:-

    La bukan akak ke managernya????? Kehkehkeh.

    Serta merta terbayang kalo 2nd gath kite buat kat homestay akak hehehhe mesti meriah!!!

    ReplyDelete
  18. Janggel
    meriah? boleh dicadangkan tuh..
    tapi kena tahan nyamuk aaa...
    hehe
    akak bukan managernyer tau

    ReplyDelete
  19. Kak Anash:-

    Hahah kan , bagus tak cadangan saya!
    Nyamuk? Saya dah biasa.
    Lalalala hehehe

    ReplyDelete
  20. Mersing-Tioman-Singapore

    Sabar yerrrr

    ReplyDelete
  21. MasMZ

    Mersing- Tioman- Singapore - Batam.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!