2012-03-03

Post Entry Using My Phone

Dalam MRT.

Assalamualaikum!!

Hari ni aku belajar satu benda baru (sebenarnya dah wujud lama cuma baru tahu) kekeke.

How to post an entry using email from your phone? Kene pandai godek2 setting dia. Ni pon aku baru nak cuba. Kalo jadi, best la.

Ok nak try masterkan dulu cara ni. Baru senang nak update blog di mana-mana saja!

WASSALAM!

16 comments:

  1. ek ele...
    akak sendiri pun..tatau nak wat.
    hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Anash:-

      ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ saya pon baru tau lepas semalaman google kat tenet. Haha lebih mudah.

      Delete
  2. amboihhhhh.... hahahahaha.....

    ehemmmmm....

    ReplyDelete
  3. halamak..
    ter nombo satu plak
    tidakkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. wow! dh mcm masviona dah nnt. update blog di mana2 anda berada!

    ReplyDelete
  5. MasMZ:-

    Apa hamboih2! Hahahhaa

    ReplyDelete
  6. Kak Anash:-

    Alelelleele sudehhhh suka latewwwwww

    ReplyDelete
  7. John:-

    Harus la kene advance!!! Melaporkan dari tempat kejadian gitueeee. Hahhaa

    ReplyDelete
  8. saja ler tuh nk ckp phone besh, ko tunggu la aku post entry baru dr labor room hahahaha

    ReplyDelete
  9. Kakak Santek:

    Ala janji phone bleh connect internet sudeh, dapt buat punye... Hehehehe

    ReplyDelete
  10. sama ar ngan biqque. phone cabuk. kalu phone leh connect pon aku kompom xtau nk buat ahhaha..

    ReplyDelete
  11. malangnya phone aku tak boleh...hehe

    ReplyDelete
  12. Biqque:

    Bertabahlah biqque....

    ReplyDelete
  13. Kakak Santek:

    Are sure? muahahahaa

    ReplyDelete
  14. Adam:

    InsyaAllah satu hari nanti boleh kekekekee

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!