2012-03-01

Teaser 1.0 : Visa

Assalamualaikum!

Semalam.... aku dapat ini! (sambil senyum-senyum lebar ke telinga). Menghitung hari la nampak gayanya! Nanti aku cerita details ok. 

Suci tak muka aku? wakakaka!

Pssttt: Alamak pendeknya entry!!! . 
Pssttt 2: Tiru Lily (Globetrotter) buat teaser hahahaha :) 


WASSALAM. 



32 comments:

  1. benci gilerrr verification password nih! mcm lahanat!

    ReplyDelete
  2. John:-

    HAHAHAHAHAH biasa la...lily kan suka ditiru! Muahahaha. ops.

    Mesti ko berdebar2 nak taip word verification sebb takut tak first! hahaha
    SENGALS!

    ReplyDelete
  3. tu ar word verify buat org tensi sbb nk first haha.. wow sungguh suci murni muka ituuu..

    ReplyDelete
  4. Ely:-

    Kannnn...dah la panjang pastu ada dua pulak tu kan! Hehehe bertabah je la.

    Kekeke nak tips mensucikan muka? kekeke.

    ReplyDelete
  5. muka anak ikan tawwwww! janggut setoit!

    ReplyDelete
  6. tips nk kasik muka suci, bilas muka dgn air yassin. bak kata syarifah syawati. kekeke

    ReplyDelete
  7. Biqque:-

    HAHAHAHAH VONGOKS! anak ikan ke bapak haruan? kakakaka.

    :)

    ReplyDelete
  8. John:-

    Ok John dah tolong jawabkan tu, sape nak muka suci sila amalkan. '

    :)

    ReplyDelete
  9. eh dah lain... i nye dulu dia stamp/chop, then tulis tulis details jek.... jeles... nak gi bailk lah sbb nak visa baru. ATAUPUN buat visa jek, tp tak gi india. leh?!??! jimat tuh

    ReplyDelete
  10. double Yentri? ko nak gi dua kali kah? wahhhhh planning yeeeee! kihkih!

    aku rasa visa aku takde gambar...kot...ye ke...tah...ke tu china...ek...*sindrom visa*

    ReplyDelete
  11. suci dalam debu?
    sudah
    tak yah dok perasan , ok?

    ReplyDelete
  12. Lily:-

    Lain ker??hahah terpaksa u buat jugak kalao nak! kekeke

    Boleh eh buat visa tapi tak pi? kekeke

    ReplyDelete
  13. Biqque:-

    Kekek sebenarnya dalam borang kiteorang tulis single entry, tapi ntah tatau nape kat visa dable YENTRY pulak... pasrah je la.

    Eh ada eh visa takde gambo? ingatkan semua visa ada gamba waima potostat itam putih sekalipon...

    ReplyDelete
  14. Kak anash:-

    Huh nak verangan kejap pon tak bleh.
    (sambil berpaling ngada cermin).

    ReplyDelete
  15. so how was india? is it hot been there? ada salji tak?

    *motif tau dah keluar teaser, macam dah balek je bunyi nye!" haha

    ReplyDelete
  16. shah_rule:-

    Ahaks...saja tau dengki! Huh
    (sambil kemas beg)

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. dengki sngat dgn gamba janggut setoet bak kate biqque~ hahaha
    have a safe journey yer..

    ReplyDelete
  19. Pergh..menari hindustan a ko pasnih..

    ReplyDelete
  20. Shahrule:

    Hahahah itu ke sebenarnya? takyah la..aku lagi jeles ngan ko!! muahahaa

    ReplyDelete
  21. Fika79:-

    tu la..tengah pektis guling2 ni,.

    ReplyDelete
  22. ni muka dah photoshop ni.
    sbb muka u taklah sesuci tu pun...
    #ayatdengki

    ReplyDelete
  23. Lavender:-

    tak tau lagi best ke tak...insyaAllah best. Hehehe.

    ReplyDelete
  24. Isabelle:-

    Ops..heheh jangan bgtau ABU eh. :)

    ReplyDelete
  25. oooo, Wakjan missed India so much huhuhuhu ...

    all the best bro ! jangan lupa kongsikan pengalaman berharga tu, best mahupun yang tidak best ( :

    ReplyDelete
  26. alamak...

    visa x buat lagikk ;p

    ReplyDelete
  27. Wak Jan:-

    Wakjan pon penah pg India kan? mesti best kan.

    InsyaAllah akan saya kongsi bersama peminat nanti...(*cewahhh macamle ada peminat ahahahhaa).

    ReplyDelete
  28. MasZuber:-

    Hah pegi buat cepat, nanti pejabat tutup kekeke.

    ReplyDelete
  29. alamak! ingatkan cam dah post komen malam tadi! sah terlelap! wahahahahahahaa....

    sila countdown!!!!!

    omaiiiii ur word ver. : ovespati omparie (hahahahaha memang dah bunyi2 sana dah nihhhh!! yeayyyy mood Bollywood in the air!!!!

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!