2012-03-14

Teaser: Incredible India Means It Is Really Incredible!

Assalamualaikum!

Just a quick update. Alhamdulillah dah masuk hari ke tiga kami di 'Bumi Kari' dan banyak perkara yang kami lihat, dan alami. Pendek kata segala deria pancaindera terguna secara sengaja dan tidak sengaja. 

Apa yang penting kami kene terus bersatu dan setakat ni semuanya ok! (Ok bermaksud tidak perfect tetapi berjalan mengikut jadual). 

Yup, India is really INCREDIBLE and it can't be denied! .... More to explore, and many things can happen. So, please pray for our safety. Miss you guys so much! 

We do had fun here... (Sambil mode goyang kepala sambil dengar lagu hindi). 

WASSALAM.

Jehan Misekin a.k.a Janggel

20 comments:

  1. John: yes aku firsttt!!!! baru lepas menangis tadi. huhuhu

    ReplyDelete
  2. ya Allah kat sana pun nak first2 gak! hahahaha!

    we miss u guys!

    "yai told you yindia yis yincredible! yai yam happy!"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biqque:-

      Tak terucap dengan kate2! Tapi paling best part John bertatapan mata dengan adeknya hehehee.

      Delete
  3. aku cm nk carut ropenye John ke yg komen first tuh hahahahhahaa

    tak sabo nye nk tunggu update!!..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ely:-

      Ha cepat carut cepat!!! Hehee

      Sabo ye, kami masih ada 5 hari.

      Delete
  4. Waw... enjoy bro, jangan terlebih makan kari sudah ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Andaque:-

      ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ jangan risau, wa tak makan kari. :)

      Delete
  5. Hehehe... Ingatkan melaporkan dari tempat kejadian... Blog di HP katenyer ^_^.

    Moge selamat sumenyer. jumpa karena kapoor x? ahaks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iza:-

      Tak bleh live update dr tempat kejadian sbb bahaya. Ramai peminat serbu nanti ekkekeeee

      Delete
  6. John? first?? mencik...
    mana aci wehh...korang pakat..


    travel save eh....
    (akak sedia tunggu kisah korang di sana...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak anash:-

      John sengal!

      Thanks akak sbb jadi pemangkin semangat kami di sini.... Sila layan BBM kami ok!

      Delete
  7. betul la biqque, rindu kat diorang neh

    uiiiiii dah ceret belom?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mas:-

      Sabo.. Alhamdulillah setakat ni perut kami semua ok lagi. Tiada masalah kesihatn melanda. Syukriaaaaa.

      Delete
  8. hampeh la ko!! sempat lagi nk first!!! pegi terjun sungai yamuna laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. BlueEwoke:

      Jon sedih sbb adik dia tak muncul hari ni... Wakakkaa ganges river lagi terbaek!

      Delete
  9. macam lamanya tak baca post korang.



    zany

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zany:-

      Takpe, tgu kami balik...nanti bacala selalu.

      Delete
  10. John:-

    Ko sengal pakai I'd aku!!!!

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!