2008-11-21

::Award dari Enchek CAMERA::

Sob..sob... terharu nih sebb ada jugak tetiba dapat AWARD...terasa macam artis veteran yang baru menang Anugerah Khas Juri pulok hahahahhahahahaha...

Ni first time dapat award dari Enchek CAMERA yang baru je dikenali.. Thanks bro...walaupun rupamu tidak kukenal tetapi ................................... tatap menjadi pojaan hatiku..!! [ erk pepandailah isi yer]..

so..aku dah completekan rules nya itu...dan orang yang seterusnya akan diberikan award adalah....

  1. Enchik Anap
  2. Enchik Adam
  3. Encik Hiroshi
  4. Cik Saya
  5. Cik Yanie [si quater ponder] hehehe ** tetibe terlebih sorang
Sekian, terima kasih.....

6 comments:

  1. Thanks bro...walaupun rupamu tidak kukenal tetapi ................................... tatap menjadi pojaan hatiku..!! [ erk pepandailah isi yer]..


    ***pe yg di repek kan ni??

    ReplyDelete
  2. uwaaaaaaaaaaaaa....
    nama cik yanie tak tersenarai ek...

    hehehheh

    =]

    ReplyDelete
  3. Ala cik yanie punya ada award lain... nanti tak surprise pulok kuikuikui...

    ReplyDelete
  4. Enchek CAMERA:: Entah..tengah ting tong sekejap.. tetibe je teringat ayat tuh... kuikuikui...

    ReplyDelete
  5. eleh..
    kalau bg tak ikhlas tak yah ler..

    huuhuhuu...

    =[

    nak majuk 18 kurun....

    ReplyDelete
  6. dah tampal dahh...tgk la..ke dah tgk?

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!