2008-11-10

::GUSAR::[Flashback]

"Jangan tinggalkan orang yang kita SAYANG untuk orang yang kita SUKA, kerana orang yang kita SUKA akan tinggalkan kita untuk orang yang mereka SAYANG,
Jangan cuba dapatkan apa yang kita SUKA,
tapi SAYANGlah dengan apa yang kita ada..........."



 

10 comments:

  1. betul tu en.janggel.. cintai dan sayangi orang yang mencintain dan menyayangi kita, bukan hanya kita yang mencintai dan menyayangi orang itu kerana orangyang menyayangi kita lebih menghargai ikatan dari hanya kita yang menyayangi orang itu.

    ReplyDelete
  2. Wah....sekali baca terasa emosi dalam ayat-ayat awak ciksaya..

    ReplyDelete
  3. Sesungguhnya SUKA dan SAYANG dua perkara yang berbeza. Kan kan ???

    ReplyDelete
  4. Enchek.Camera:: tu lah..tengah merenung lah ni....

    ReplyDelete
  5. attoch:: Yup..rasanya memang lain @ berbeza.

    ReplyDelete
  6. Enchek CAMERA:: Termenung pun ye jugak..tunggu gaji tak masuk2 huhuhuhhhhhhhhhhh....lambatnya.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!