2008-11-21

::TAG dari Enchik ANAP::

Sorry la ye Anap..baru ni sempat nak siapkan Tag awak.. dan terpaksa langsaikan semua utang petang ni jugak sebab minggu depan Encik Janggel kena masuk JANGGEL Seminggu!!!! Wuuuuuhuuuuuu!!!!. I will miss u all!!! [erkk.....]

Oklah ni kembali kepada kisah Tag daripada seorang mahasiswa bernama Anap_Ilmi. Tag nya berbentuk begini..[agak pelik yer tag ini kerana gue perlu menggabungkan beberapa penggunaan teknologi canggih yang tak berapa canggih untuk menyettlekannya].

1. Your name/username:


2. Left handed or Right handed:
3. Favorite letter to write:
4. Least favorite letter to write:

5. Write "The quick brown fox jumps over the lazy dog":

6. Tag 6 people:
Hmmm sorry la..malas nak Tag sesiapa kali nih... Bernasib Baik la yer... Dan kualiti gambar kureeeeeng memuaskan sebab CAMERA DSLR 90 aku tertinggal kat rumah,...hehehehe ..


2 comments:

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!