2008-11-01

::Tag from Mr Anap::

Adoiiiiiiaaaaaaaaaaiiiii ni lah kali pertama diriku di tag sejak 4 tahun aku berkecimpung di dalam dunia blogger. Huhuhuhu ingatkan dah kebal, rupe-rupanya ada yang berani ya!!!! Nanti lah ada masa akan kene jugak!

Nasib bek tag nih simple so....here it is::

Law & Order
1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
Jap yer..ish mana ler camera aku nih...ha jumpa pon...erkk nak pose cane ek??

2) Don't change your clothes, don't fi
x your hair...just take a picture.
Maleh pon nak tukau-tukau baju...dah elok dah pon baju nih...

3) Post that picture with NO editing.
Ish maleh jugak nak ngedit-ngedit time nih..tengah tensen nih..so layan je la.

4) Post these instruction with your picture.
Hmmm jap yer... dia tengah upload...tenet kat sini lembab sket. Haaaaa tu diaaaaaa nampak tak??? Macho sangat hahahahhahaha...

5) Tag 10 people to do this

Ni yang tak gheti nih...boleh ke aku nak tag ko balik Anap??? hehhehehe... aku rasa tak yah la sampai sepluh orang... janji ada kan?
Insan-insan ini akan di Tag oleh Janggel::
1. Cik Yanie [Putrajaya katanyer...]
2. Cik Ec@h [Putrajaya jugak katanyer...]
3. Beautifullife [Putrajaya jugak katanyer...]
4. Cik Saya [????]
5. Cik Zura [http://www.juela.blogspot.com]

6. Encik Arip [tak kire ko kene buat jugak!]
dan....7. .
Encik Nas-V..


*

*

*

*
Inilah Janggel...heheheh tika dan saat ini...
PEACE!!!

6 comments:

  1. yey...pecah rekod lew kan?hehe.btw..tq...

    ReplyDelete
  2. Cantuh le nampak gaya nya encik anap.....

    ReplyDelete
  3. uuwwaaaaaaaa...ini bukan hadiahhh...ini 'hang-bagi-dah'...uuwwaaaaaa....

    ReplyDelete
  4. Kahkahkah...heheheh jumpa pon yer ciksaya!!!

    ReplyDelete
  5. . Cik Yanie [Putrajaya katanyer...]

    alamak..nama ku juga tersenarai di sini..

    adoyai..

    nanti2 la wat ek..

    hehehhe

    ReplyDelete
  6. Cikyanie::
    hahahahah jangan lupe buwaaaaaaatt!!!! tak buat kene babab!!!

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!