2011-08-29

Selamat Hari Raya Aidil Fitri: Maaf Zahir Dan Batin

Assalamualaikum!

Mood Raya kian menebal!

Sempena Hari Raya Aidil Fitri yang bakal tiba (insyaAllah pada 30 Ogos 2011 katanya) aku dengan rendah diri, menyusun sepuluh jari memohon maaf kepada semua yang mengenali diri ini samada dengan nama sebenar atau nama timang-timangan...ehem (*hahaha) sekiranya penulisan saya di dalam blog ini ada yang menyinggung perasaan mana-mana pihak yang membacanya. Segala yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk itu datang daripada hambanya sendiri.

Semoga Hari Raya tahun ini memberi seribu pengertian kepada kita semua.


Untuk yang memandu pulang ke kampung: Berhati-Hati di jalan raya. Ingatlah orang yang tersayang, pandu cermat jiwa selamat.

Untuk yang naik kenderaan awam: Awasi barang-barang anda, jaga tingkah laku dan semoga selamat tiba ke kampung halaman masing-masing.

Untuk yang tak balik beraya: Selamat beraya di tempat sendiri, jangan sedih-sedih dan ingatlah pengorbanan anda itu ada hikmahnya.

Jangan serik singgah kat blog ini, dan jemputlah datang ke rumah!

* Yesss jom cuti!~  

Psttt: Sampai sekarang aku tatau tema baju raya aku taun ni warne apa, tapi dah siap dah mak aku buat...seprais katanya! Lalalala...

PEACE!



10 comments:

  1. Selamat Hari Rayyyyyyaaaaa!!!! ^_^

    ReplyDelete
  2. amboi..mengintai dari tirai kamar ye! miang! hahahaha :))

    ops, dah mengata pulak..nampaknya kenalah mintak maap ye...okla janggel (wlau sbnrnya aku pelik dgn nama ko tapi takpelah...layan~), aku dgn ini ingin memohon maap andai bergurau kasar dgn ko dan smoga kita semua dpt beraya dgn gembira thn ni.

    selamat hari raya, makan tu bwk2 bertenang ye..aku tau ko lapor sbb asik post entry makanan jek...ngahahaha~

    ok, bai!

    ReplyDelete
  3. Bdk2@John:

    Selamat hari raya jugak!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Fatt;

    Haha dan lagi nak ngata aku kan!!! Takpela sempena hari raya boleh bermaaf maafan kan.. Selamat hari raya fatt.

    Ehh ko ni tatau ke, makan dan aku mmg tak dapat dipisahkan tau. Tettttttt..

    ReplyDelete
  5. Samat hari raya Janggel~ joms masuk jungle lalalala~

    ReplyDelete
  6. MasMz:

    Selamat hari raya jugak!!! Jom!

    ReplyDelete
  7. selamat ari raye janggellllllllllllllllllllllllllllllll !!!!

    bak duit raye!

    sori baru wish, hihi..ade masalah negara aku perlu settle kan

    ;p

    ReplyDelete
  8. Kemang:

    Selamat hari raya jugak! Hahaha baru harini baru aku boleh bukak belog..maklumlah kat kg aku terlalu remote....:)

    ReplyDelete
  9. Kemang:

    Alhamdulillah..perjalanan smooth and steady..tak jem langsung.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!