2011-11-06

Salam Aidil Adha!

Assalamualaikum!!!

Raya tahun ni merupakan tahun kedua aku dan keluarga tak balik beraya haji di kampung ayah aku di Selangor. Agak kekok sebenarnya beraya di rumah sendiri sebab sebelum ni setiap kali hari raya kami semua mesti akan balik kampung, jumpa saudara-mara, tengok orang sembelih lembu di masjid dan sebagainya, tapi bile dah beraya kat rumah sendiri ni, alamatnya selepas sembahyang raya, duduk rumah dan tidor aje lah! 

Tambahan pulak abang aku pun tak blik tahun memang perfect combinationlah kirenya. Apa-apa pun aku nak mengambil ksempatan ini untuk mengucapkan;-


"SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA: SELAMAT MENGERJAKAN IBADAH KORBAN"


Diucapkan kepada semua Blogger yang rajin singgah di blog aku ni. Maaf ada bahasa-bahasa yang tidak menyenangkan. Semoga kita semua sentiasa dilindungi Allah SWT!

WASSALAM.



Macam kat alam Bunian pulak! :)

14 comments:

  1. Selamat hari raya jugak..

    (tengah frust tak dpt makan sup tulang dari daging korban hahaha)

    ReplyDelete
  2. Wah, berbaju raya kat atas gunung...

    ReplyDelete
  3. John:-

    Selamat Hari Raya Qurban!! Aku tau ko tak balik beraya kat kampung tapi aku nak wish Selamat bermain dedaun berguguran kat Kuria!!!! *jeles.

    ReplyDelete
  4. Blueewok:-

    Selamat Hari Raya!!! Nape tak dapat makan ddaging korban? Mesti sebab x balik kg eh? Takpe amek bau dr rumah seblah pon takpe hehehe.

    ReplyDelete
  5. Mie:-

    HAah buang tebiats! Wakakaka Selamat Hari Raya!

    ReplyDelete
  6. Janggel,
    pesal muka nampak suci murni aje dlm gambar tuh? ada wat editing ker???
    heheheh..jgn marahhhh..maaf zahir batin n selamat hari raya aidiladha...

    ReplyDelete
  7. Anash:

    Hahaha akak ni tatau ke, muka saya kan memang suci murni! Haip! Hahahaha.
    Selamat hari raya! Dah selamat ke daging2 korban tu? hahaha

    ReplyDelete
  8. aku sukak gambo tuh! selamat hari raya korban. thn dpn kalu blk singgah umah ye sbb aku mmg takde tmpt lain nk beraya hahhaha

    ReplyDelete
  9. Ely Hasrul:-

    Thanks! Heheh insyaAllah kalau dibuakakn jalan seluas2nya akan sampailah ambe...:)

    Selamat hari raya!

    ReplyDelete
  10. okek aku nk carut kuat2 tgk gambo tuh hahahahhahahahhahaha

    ReplyDelete
  11. Ely:-

    Amboi ko dah pandai melahar yer! Hahahaha sila lah....aku tau aku sekacak RAIN.. hahahaha

    ReplyDelete
  12. Janggel,
    tak sampai doplohpat jam komen, dah tukar muka lain?
    penyamaran hebat...akak suka aje...
    hehehe

    ReplyDelete
  13. Anash:-

    Hahaha akak, terpaksala, muka ekslusif! (*wek wek wekkk)
    Saje je nak sorok identiti mulai skg.... susah diekori ni.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!