2011-11-04

Beruang Koala Muncul Depan Pintu!

Assalamualaikum!!!!

Terkejut tau! Pepagi dah dapat sampul surat besar! Dah la aku tengah mengunyah waffle ni kat opis, nasib baik tak tercekik!

Belek punya belek, picit punya picit rasa lembik-lembik je dalam sampul surat tu. Neves jugak, mana la tau kot-kot ada orang hantar biological weapon pulak kan! Hahaha *berangan hebat. Sambil tangan sebelah memegang waffle, tangan sebelah lagi sibuk mengoyakkan sampul surat 'besar' tu. 

Wahhhhh akhirnya apa yang ditunggu telah tiba! Thanks Kak Anash sebab bagi koala bear kat aku! Ha hambek ko, koala bear dalam sampul surat!, siap main boomerang lagi si koala tu! Tu dia...fridge magnet je la dengan keychain boomerang diimport khas dari Melben! Yes! *Suka tau bagi aku kejutan pepagi Jumaat ni haish! *I like surprises!

Tq again! Tak sangka la dapat hadiah dari blogger tersohor. Kire macam rare jugak la aku dapat menda-menda cenggini, maklumla aku kan tak glamer hikhikhik.

Ok Kak Anash, InsyaAllah next time kalo saye pegi memana saya balas balik ok. Kalau pegi memane la ye, kalau dok rumah je alamatnya habuk pon tarak! kuikuikui. Ni yang tak sabar nak jejak kaki ke Aussie ni....

Ok nak sambung makan waffle balik. Semoga Allah merahmatimu dan para blogger yang sehati sejiwa jugak! 

WASSALAM.


Besar betol sampul surat tu sebab nak isi beruang kan....
Tu dia beruang Koala dengan boomerang! Ops ada tulisan comel disitu.
Pandangan lebih dekat, tersenyum je beruang tu sebab dah lepas dari sangkar.
Ok nak sambung makan balik....:)

18 comments:

  1. ahhahaaaaaa....
    berturut2 entry untuk akak..
    blogger tersohor???adoihai...tinggi nau title tuh
    tapi akak sukaaa...
    sukaaa..
    dan heran..cepat plak koala tuh sampai?
    tapi tak pe..janji sampai dah FM yg ditunggu..hehe
    ok..akak no hal kalau Janggel sudi nak poskan poskad/fm utk akak nanti bile pegi jenjalan.....

    ReplyDelete
  2. Kak Anash:-

    Hehehe ini je lah citer yang boleh menaikkan semangat untuk terus berkarya! *cewah ayat tak bleh blah..

    Tq yer, terharu..blogger tersohor gitew hahahaha.
    *sambil tangan letak kat dada dan mata menjeling ke siling.

    ReplyDelete
  3. tetiba aku terpandang yang waffle ko tu kexchain..cantek gak kan..wahha!!

    ReplyDelete
  4. Fika79:-

    Haah kan macam waffle keychain pulak kahkahkah aku baru pasan.

    Hampeh je kalau betol ada keychain camtu.

    ReplyDelete
  5. K.Anashhhhhhh.......

    i love u larrrrrr.... hahahahaha.... tenkiusssssssssssssssssssss muah muahhhhhh hihihihihihihi \(^^)/

    ReplyDelete
  6. hamboiii dpt fridge magnet! jeles... murah rezeki pagi jumaat, murah rezeki jugak kat kak anash tuuu

    ReplyDelete
  7. janggel,
    haiya...bikin akak malu saja...
    heheh
    masMZ,
    dah dapat le tuh..hahahah...goood
    Ely,
    TQ ely for the doa...lenkali kot nak FM/keychain..kalau akak kuar jenjalan, bagi address..no hal...
    Kemang,
    untung makan waffle..hehehe

    ReplyDelete
  8. hahaha...aku ade FM ni time pegi perth aritu. tp dah kasik kawan aku dah..i guess kat melbourne pun ade jual jugak. hihi

    ReplyDelete
  9. bdk2@john,
    rasa fm jenis nih standard jual mana2 daerah di australia kot...
    sebelum akak kena belasah dek janggel, baik akak belasah beli......
    hehe

    ReplyDelete
  10. Elu Hasrul:-

    Tu la kan..alhamdulillah, sementara masih ada yg mengingati...:)

    ReplyDelete
  11. Kemang:-

    Heheh rejeki tergolek je...heheh:)

    ReplyDelete
  12. Anash:-

    Akak memang pemurah, untung sape dapat kawan ngan akak! Dah la berketurunan Ausie, hehehehe...Thanks akak!

    ReplyDelete
  13. John:-

    Tu la kan, aku rasa ni memang standard FM la, macam kat Malaysia mesti gambo KLCC. heheheh nationwide .

    ReplyDelete
  14. menarik sungguh blog ni! minat vlebih kurang sama bro..

    ReplyDelete
  15. jom travel:

    yeke...badus boleh share info. ;)

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!