2012-11-21

14 November 2012: 6 Years of Glory!

Assalammualaikum!

[ Amaran.... aku lupe nak post entry ni haritu sebab tengah berjimba-jimba ke Jogja kekeke ]
Dear blog, 

Today is your sixth birthday! Happy Birthday! Thank You for being a great friend to me for the past six years! I feel blessed!.

"HAPPY BIRTHDAY!"
Pinjam gambo makanan masa Besday Sami haritu je la... :)
Regards,
 Mr. Janggel A.K.A Rain
* * *

Hari ini genap Enam tahun aku ber'blog'!!! Agak lama juga rupanya aku terjebak dalam dunia blog ni. Kalau diikut lumrah manusia, enam tahun masih belum mampu berfikir tentang masalah dunia, masih mentah dan perlu lebih mengenali keadaan sekeliling. Tapi sejak menulis untuk pertama kalinya (14 November 2006) aku rasa ada media baru untuk berkongsi dan mempelajari semuanya tentang dunia. Ya aku suka menulis dan berkongsi apa yang aku tahu kepada sesiapa yang sudi membacanya. Hampir keseluruhan kisah hidup aku ada kat dalam ni.

Bermula sebagai personal diary, tetibe ramai pulak orang yang follow dan nak baca apa yang aku tulis kat sini. Thank you guys sebab datang dan baca! Secara tak langsung ia memberi semngat kepada aku untuk terus menulis! (Walaupun aku tau ada beberapa 'silent reader' di luar sana - terima kasih sebab sudi jadi 'silent reader')

A Token of Appreciation

Terima kasih kepada individu-individu yang menyerikan setiap entry yang ada di dalam blog ini sejak dulu hingga kini. Anda tahu siapa anda dan teruskan menjadi penyeri blog ini ok!

Thank you so much from the bottom of my heart.

WASSALAM.

Pssstt: Entry ini mula ditulis pada 13 Jun 2012 dan memerlukan selama 400 hari untuk disiapkan. Hahaha tapi tu je yang mampu keluar??? Percayalah, sambunganya ada dalam hati.


22 comments:

  1. Salam,
    Tahniah kerana konsisten dan terus bersemangat! Semoga panjang umur dan diberkati!

    ReplyDelete
  2. Naramas Aman:

    Thanks akak! Doakan saya lebih gigih lepas ni!

    ReplyDelete
  3. happy birthday belog!!!

    ~pestaim komen neh...~ kekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syieda:

      Kak syieda ke ni? Hahahah thanks!

      Delete
  4. penyeri blog???
    akak ker?
    awww.....malu plak rasa...
    (hahahaahah..perasan tak sudah!!!)

    happy 6th blogger year..
    ps: ada belanja makan?

    ReplyDelete
  5. 400 hari??? pembohong sangat ko nih! kira balikkk!!!

    wahhhhh!! dah masuk 6 tahun. dah boleh bersunat dah nih! kekekek

    ReplyDelete
  6. Anash:

    Akak, penyeri ke tanseree?
    Gitewwwwww.

    Makan2 nanti kite buat dlm mimpi eh.

    ReplyDelete
  7. John:

    Hahaha! Cer kire cer kire! Ingatkan tak pasan td hahah

    ReplyDelete
  8. TAHNIAH! ucapan cam retis sangat..nanti aku pn nk buat la cam nih hehehe

    ReplyDelete
  9. pergh...lamanyer, ahaha...tahniah!

    ReplyDelete
  10. Congratulations & happy besday

    You're another year older and another year wiser

    keep on writing

    ReplyDelete
  11. happy berblog...moga berblog hingga ke anak cucu hehehe

    ReplyDelete
  12. @chawana:

    Hahaha harusla ada 7capan! Dah nam taun kot

    Hehehe.

    ReplyDelete
  13. @iam.faith:

    Terima kasih! Kata2 anda semangat buat saya:-)

    ReplyDelete
  14. wow dua tahun tua dari blog aku :) congrats!

    ps: aku tau aku juga penyeri blog mu...wahahaha!

    ReplyDelete
  15. Biqque:

    Hehehe
    Ye,ko mmg penyerinya jugeeeeeer

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!