2012-11-21

Buah Tangan Japan! (Photobook Malaysia)

Assalammualaikum!!!

Fuh gigil-gigil tangan aku ni pegang photobook 2 volume yang baru sampai! Punya la debor menunggu seminggu, akhirnya muncul jua di depan pintu! Ni semua kerja Kaki Berangan dengan Chawana la ni tak habis-habis dengan projek photobook diorang sampai aku pulak terjebak sama.

Thanks to Groupon sebab bagi harga promosi, aku siap beli 6 kupon tau! 3 dah digunapakai, ada lagi 3. Hehee. Aku start dengan photobook Japan dulu sebabnya, nak bagi mak pak aku tengok gambar-gambar kat Japan. Maklumla, aku belum sempat nak tunjuk gambar-gambar Japan kat diorang. (mulia tak hati aku?)

Let's start with the covers: Volume 1 and Volume 2

Cover hadapat 2 Volume Amazing Japan! :)
Antara yang ada kat dalam. 
Last page of Volume 1 hehee
Oh kisah Disney land and Disney Sea pon kene tepek jugak! 
Kesimpulannya aku amat berpuas hati dengan kualiti photobook ini.

Company: Photobook Malaysia
Jumlah muka surat : 40 pages
Tempoh proses: 7 hari bekerja

Pssstt: Entry Japan pon tak habis-habis lagi, tapi photobook dah siap! Weeee~

WASSALAM.

9 comments:

  1. motif ko menuduh aku menghasut kau??? hahahah ko berdosa tau! malioboro~ malioboro~

    alamakkkk~ aku beli 10 bijik! camne? gigil2 jugak,

    ReplyDelete
    Replies
    1. John:

      Ye, ko menghasut dalam diam! Muahahahah!
      Motif sangat ko nak bermaliobor malioboro kat sini!!!! Kang aku cakap bahasa baku kang! Kekeke.

      Ko sentiasa over, s'ebb tu beli 10 hahaha

      Delete
  2. Rajin betul kamu dua orang, John & Rain. Now kamu dua orang pula yang buat saya nak start do to this project pula. Tapi malas gila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diana:

      Hahahaa bukan rajin sebenarnya. Tapi terpaksa rajinkan diri. cubalah you try diana! Kompom berbaloi!

      Delete
  3. buatkan untuk akak-dasar-pemalas-ini...

    ReplyDelete
  4. Kak Anash:

    Gitew.... saya pon pemalas.
    Sekian.

    ReplyDelete
  5. Hahaha...best kan photobook nie. Start dari trip Singapore 2010, dah 15 photobook dah siap. Tak termasuk trip Thailand... Memang dari dulu guna photobook malaysia. memang puas hati...

    ReplyDelete
  6. Owen:

    haah best sangat. Wow da ada 15 ke? Bagus dan rajin yakmats ko nih.

    ReplyDelete
  7. akan ke tokyo bulan depan. terima kasih di atas maklumat dalam catatan blog :)

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!