2012-11-16

Entry Kontot: Mengintai Sang Arjuna

Assalammualaikum!

Bapak-bapak sama ibuk-ibuk semuanya sibuk ya? Kat Jogja sekarang ni tetiap hari hujan sampai gunung-ganang yang diterjah pon segan-segan je nak menampakkan diri. Apa boleh buat, kuasa Allah siapa yang mampu menghalangnya kan.

Semalam pergi ke Wilayah Jawa Tengah, mak aih jauh yakmat, tapi berbaloi! Sebab apa? Sebab pemandangan yang disajikan sangat superb. SubhanAllah... nantilah kite sambung sembang kat entry sebenar ya. Jom layan dulu Candi Arjuna ni... sejuk ! Macam ada saleju nak turun ..kekeke.

Candi Arjuna....
WASSALAM.

10 comments:

  1. Cantiknya view background gunung tu...

    ReplyDelete
  2. hoihhh..
    letih aaa bukak entry kontot sangat

    ReplyDelete
  3. Farah:

    Ye memang background tu cantik sangat dan sejuk!

    ReplyDelete
  4. Kak Anash:

    Lor entry kontot pon letih ke? Over!

    ReplyDelete
  5. Ya Allah, aku mengigil bila ko kata scenery superb!!! rasa nak #nanges... tak sia2 sungguh rasanya huhuhu

    ReplyDelete
  6. harus tak hujan..? spatutnye biar petir guruh berdentum.. dah keje ko mengintai arjuna...! hahahaha

    superb view.. jeles tgk org pkai camera canggih! hehe

    ReplyDelete
  7. alamak! nape aku tak pegi tempat ni! cis! cis!

    *terpaksa terbang utk kali ketiga kah?*

    tidekkkkkkkkk!

    ReplyDelete
  8. Nazirah NA:

    Wow nama baru gitew...

    Ko gigil2... nanti kite pegi reramai lagi skali eh... kite buat tubing pulak. kekeke.

    ReplyDelete
  9. Shah_rule:

    Hahaha ko tak baik tau doc mendoakan percutian kami sebegitu. kekeke
    Mana ada canggih mana pon kemeranya.... sebab tempat tu lawo, pakai kemera henpon pon jadi lawo le.

    ReplyDelete
  10. Biqque:

    Eh ko tak pegi ke haritu dengan mak mentua?

    la len kali kite pegi lagi eh...buat tubing ngan mandi ayor paneh.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!