2012-11-14

Teaser: Away Lagi...

 Assalammualaikum!!!

Happy Diwali kepada semua penganut agama Hindu. Minggu ni kompom ramai yang bercuti panjang, termasukla aku. So ke mana gamaknya aku membawa diri kali ni? (wah membawa diri katanya!). Apa boleh buat, duduk kat sini pon bukannya orang suka pon kan... #drama.


Ok la, doakan aku dan John selamat pergi dan selamat kembali. Gigil-gigil dah ni nak naik flight! Semoga kami tenang di sana....



Pssstt: Semalam sempat jengah Istana Budaya tengok teater muzikal: Tun Dr. Siti Hasmah,... penuh emosi (sebab tengok sorang boleh nanges-nanges)... 

Psssttt 2: Tengok wayang cerita Istanbul Aku datang pon tengok sorang-sorang jugak .. takpelah... malas nak berjanji dengan sesiapa dah. TAKPE.

Kbai.

WASSALAM...

26 comments:

  1. Happy holiday and enjoy it with John! Saya pun craving another trip again. Huhuh >.<

    ReplyDelete
  2. Selamat berlibur...

    btw yg saya dengar Deepavali utk hindu
    Diwali utk orang Sikh... ada sesiapa boleh sahkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie:

      Ntah la mie, smalam tgok dalam tv RTM pon dia ada jugak tulis diwali. Yg penting rakyat Malaysia gembira . Thanks

      Delete
  3. Semua org pi cuti2..jelesnye aku... have a good one!!!

    ReplyDelete
  4. Huh menyampah iols..nahhhh rasakan penumbuk sakti hohohoho! selamat hari raya!!

    ReplyDelete
  5. Selamat bercuti!!

    Kirim salam john.. hehehehe.. kate kat dia, SOMBONG!!

    have fun you two.. :)

    ReplyDelete
  6. bestnya tak henti2 berjalan2.. :)

    ReplyDelete
  7. BlueEwoke:

    Usah Khawatir ya buqqq... nanti kami emelkan teaser2nya. kekeke.

    Ala kalo korang jadi pi kan best.. aku masih mengharap ya ng korang berdrama, tup tup muncul depan hotel ni.


    Amin.

    ReplyDelete
  8. Fidahjacob:

    John cakap waalaikumsalam. Kekeke
    Thanks!

    ReplyDelete
  9. Norh:

    Sekali sekala je, mana ada selalu. :)

    ReplyDelete
  10. aku pun tgok semalam... ko seat mana?

    ReplyDelete
  11. eh xtau aku ade balas ke tak sms (ke majuk aku xbalas?) aku nk kohkae ayam tuuu hahahahha punye la lamaaa .. jgn #drama sgt.. kalu nk #drama meh dtg umah aku, tgk #dramareality wow hahahahha

    ReplyDelete
  12. Ely:

    Ko tak balas sms aku tu ... sebb tu aku senyap je, hahahaha. Kacang perisa ayam tu aku dah bawak g Jogja, tapi tak bukak lagi, nanti la aku bawak balik Malaysia balik.

    Drama sangat!

    ReplyDelete
  13. jelesnya..ko dah sampai borobudur..
    tapi candi arjuna tu kat mana ek?
    kalo dekat bolelah aku harung sekali...

    ReplyDelete
  14. Dzuchan:

    La nanti ko pegi la, dekat je tak jauh candi borobudur tu.

    Candi Arjuna jauh jugak la, around 3hrs from Jogja.

    ReplyDelete
  15. ayok...jauh jugak kalo 3 jam
    planning nak p prambanan ngan borobudur je..tengoklah jemaah kata camne, kang p candi banyak2 macam misi mencari candi je...

    ReplyDelete
  16. Dzuchan:

    Plan le baik2. Nak tengok candi takde masalahnya. Skadar mengenang sejarah.
    Lagipun benda2 tu bukannya senang nak tengok.

    Lagi satu kat Jawa tengah tu bukan ada candi je, ada telaga warna, ada kawah sikidang juga.

    kalau tak sempat, memadai la borobudur dan prambanan saja.

    ReplyDelete
  17. len kali ajak aku ni ha tengok wayang. aku pun dah lama avoid panggung sbb asik pi sorang2..bosan

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!