2008-12-23

Cicakman 2: Hampeh

Takda mood nak buat review citer nih....nanti bile rasa ada mood baru buat.. kehkehkeh

10 comments:

  1. kalau dah hampeh...tak yah nak wat review...
    nanti lagi mcm hampeh citer nyer

    huhuhuhu

    mekdi alamanda jom...

    ReplyDelete
  2. hahaha..nak gelak golek2 untuk abg janggel..cite melayu mana ada yg best.hahaha.tapi tak semua la.

    ReplyDelete
  3. Yanie: Ha ah kan..buat pe nak buat review kang tetibe bagi harapan palsu plak kat org lain lagi hampeh kuikuikui...

    ReplyDelete
  4. AIE: Adoiii ada plak cakap citer melayu tak best...Ada gak yang best la macam citer Afdlin Shauki tu...Citer Khaber Bhatia tu..best tau... tapi cicakman 2 memang tak BEST!!!

    ReplyDelete
  5. NaZEnut:: hang dok kat sana mana hang tau citer tu best ke tak!! Memang tak best pon....

    ReplyDelete
  6. xpela..ade citer 1 lg..biawakman...tu kompem la sdp....hehe

    ReplyDelete
  7. Hiroshi:: Erkk taknak la...aku tak nak rasa biawak tu...mana tau sedap??? heheheh

    ReplyDelete
  8. wow...dasatnyer ke hampehkan itu sampai taknak buat review...wwoooww..

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!