2010-12-03

Its December Again!

Assalamualaikum...

"Its December!!!!"

Bertambah lagi umurku dalam bulan ini. Alhamdulillah, aku diberi kesempatan untuk terus menikmati keindahan alam ciptaan Tuhan. Sedar tak sedar tahun 2010 pon dah sampai ke penghujungnya. Cepat sangat!!

Selamat tinggal 'alam muda-mudi...'

Bermula satu fasa hidup yang baru...

Wish me luck for the next decade...

Wish list untuk tahun baru:
  1. Nak hidup diberkati.
  2. Nak ada rumah baru.
  3. Nak ronda-ronda keliling dunia.
  4. Nak kerja, tapi yang senang-senang jer tapi gaji masyukkkk! (ada ker?)
  5. Nak kumpul lebih ramai kawan yang MEMAHAMI dan MENGHORMATI.
  6. Nak ada teman sehidup semati... (nape yang ni last ek?? ntah..pasrah)   
Cukup lah enam dulu...yang lain tu akan datang sendiri.

Psstttt: Planning something for my becoming Birthday.... for my own. 

PEACE!!!


 

14 comments:

  1. malam ahad lepas g MAHA gak..tgk jamal nyanyi..hehe

    ReplyDelete
  2. EdY:

    Oh yer ker ada Jamal? Hahah masa saya pergi ada Mila wink wink.

    ReplyDelete
  3. kalo gitu..ai nak apply yg no 6 tu lah..buleh? hahahaah! :P


    besday kah?

    ReplyDelete
  4. Hanie:

    Hahah sila sila...isi borang online dulu ek.

    ReplyDelete
  5. memang muka pasrah..haha
    btw, put me in item no 5 ye..teringin nak join korang travel..meh la german travel..ahaks..

    ReplyDelete
  6. Fika79:

    Itulah tema bulan ini hahahah.. oraitsss i will ...(yang mana? heheh)

    ReplyDelete
  7. I have the same wish list too, especially no 5!!

    good luck anyway :)

    ReplyDelete
  8. Thebubler:

    Ohhh rally? Thanks for the supportive comment. :)

    ReplyDelete
  9. am i apart of da wish list???? hwa hwa..
    Janggel, no 5 tu sedih lar bunyinyaa... hurm

    ReplyDelete
  10. MasMZ:

    Hwa hwa hwa..Mungkin????

    Sedih...agak la...

    ReplyDelete
  11. mungkin.... siap tanda soal lagi!! Mana satu yang mungkin, mana satu yan tak??? hwa hwa hwa... nak nyanyi lagu Nuar Zain larrrr....

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!