2010-12-18

Semangat Baru

Assalamualaikum Janggelers!!

Fuhh hari ni sangat bosan sehingga aku boleh membuat langsir baru untuk blog aku nih!!! Semangat!!!

Sempena nak masuk tahun 2011 yang bakan menjelma ni, aku pon teringin gak nak tengok blog aku ni berwajah baru! Harap-harap dengan adanya langsir baru ni, habuk-habuk dan sawang-sawang pon susah nak melekat! (ngeh ngeh~!)

Amacam ok ker tak??? Aku rasa cam ok jer sebab ada gambo aku kat situ!!! Wakakaka suda berani taruh gambo kat langsir kannnnn~!

Apa-apa pon harap blog aku di tahun 2011 nanti akan kekal bercerita..tak senyap sunyi dan sentiasa happening!

Bagi siapa-siapa yang singgah tu tolongggggglah...tolong yer puji langsir baru aku nih! Hahahah (kes paksaan ni).

Ok tu jer aku nak tulis hari ni..Jap lagi nak berjalan jauh, kena rehat dulu lepas sibuk semalaman memilih langsir baru.

PEACE!





16 comments:

  1. Wah wah wah. Santek ensem menawan langsir tuan. He2..

    ReplyDelete
  2. Cik MasMZ

    Hahahaha thanks you!!!! Santek yer? hehehe tengokla sape yang ngambeknya.

    ReplyDelete
  3. okylah lawa..langsir sedara..separuh ikhlas..hehehehe

    ReplyDelete
  4. Johari:

    Hahhaha thanks. Separuh hati yer? hikhik no heart feeling

    ReplyDelete
  5. MasMZ:

    Bukan wajib ker???? ahaks....

    ReplyDelete
  6. The babler:

    Thanks..Ha ah buat sendiri dikala kebosanan.

    ReplyDelete
  7. Edy :

    Hahha chomel???? wa ingatkan Macho! Cis hahaha

    ReplyDelete
  8. Pencacai Alim:

    Thanks..Alamak caner nak bantu?? aku pon belasah jer ni.

    ReplyDelete
  9. Hamzah Ian:

    Thanks Hamzah Ian..(erk cam pelik jer kan nama ni) :)

    ReplyDelete
  10. ni mana buleh dpt langsir ni..kat ikea ade tak pakcik? hahahaha..



    nice!!

    ReplyDelete
  11. hanie:

    ish mane leh jual kt kedai ni...buat sendiri tuuuuuuuu

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!