2010-12-18

Kisah Kawan-Kawan Kita

Assalamualaikum...

[Mood: Special entry untuk 2 orang BFF terbaekkkkkk dari ladang!!! Uittttt lip lap lip lap entry kali ni yer..sabo je la...Kasi Meriah sikit]

Haloo guys!!

Happy Birthday!~ Happy Birthday!~ Happy Birthday to you guys!!! I really miss you both!!

Hahaha apa yang aku tetiber feeling sewel sat ni?? Sebenarnya aku buat entry ni khas untuk 2 orang sahabat baik yang teramat amat baik dalam hidup aku. Kawan sekapal, kawan se-sekolah, kawan se-kepala, kawan se-kampung dan kawan se-gosips! Tempat meluahkan perasaan marah, kecewa, suka, duka, terharu dan segala-galanya. Selamat Hari Jadi Acid dan Fdean!!!!

Birthday kita dekat-dekat je kan??? nanti kita plan havoc party..tapi kena cari date dulu la. Tak kisah la belated pon okay! Haishhh excited sungguh!

Tadi Fdean PM aku kat FB cakap kad besday yang aku kirim dah sampai!! Legaaaa langsai hutang hehehe. Cuma si Acid je belum laporkan ketibaan kad dari aku. Ok I still waiting....

Ok sempena bulan-bulan kelahiran kita ni, aku mendoakan yang terbaik buat kalian. Keep on track dan sentiasa berjaya dalam hidup! Walau pon kita jauh beribu batu tapi teknologi mendekatkan kita. Tak sabar tunggu plans akan datang!

Akhir kata: SELAMAT HARI JADI to BOTH OF YOU ACID AND FDEAN!!!!

PEACE~!


6 comments:

  1. wa... best nya.. nak kad besday gak la... hehehe./.

    ReplyDelete
  2. SyahmiFikri :

    Besday hang bila??? bleh arr kalo nak. hehe

    ReplyDelete
  3. smart giler pic tu.. ko yg snap ke beb?

    ReplyDelete
  4. Heidi

    Thanks, Yup aku tembak masa raya haritu.Kat kolam itik umah kawan aku hehe

    ReplyDelete
  5. aku kawen nnti nk hire ko jadi jurufoto..bleh?

    ReplyDelete
  6. Pencacai Alim:

    Bile ko kawin???
    Boleh no problemo...tapi kalo tetiber gambo ko jadi gambo orang lain jangan mare! heheh *gurau je.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!