2012-04-01

Teaser 2: Misi Suci | Misteri Sekinchan

Assalamualaikum!

Fuh penat betul semalam, road trip ke Sekinchan, Selangor. Dalam ramai-ramai #travelholicawesome tu, ada jugak yang tak pernah jejak kaki sampai Sekinchan! Ok inilah masanya ye dak?


Penuh #drama ! Penuh tipu muslihat ! Dan Penuh keseronokan! 

Eh kejap, buat apa pegi Sekinchan reramai tu? Rombongan meminang untuk Helmi Danny (nama dulu John, tetiber jadi Danny) ke sebab dia takde dalam misi ni? Atau pergi kenduri cukur jambul? Nantikan full story (entry) dalam sedikit masa lagi ya. 


Psst: Pening banyak entry + kerja tertangguh.

WASSALAM.

19 comments:

  1. gambar aku takde...kbai. korang kene ganti trip ke ladang sawah padi nih!!!!

    ReplyDelete
  2. patut nama danny tuh camni..
    Danny (John- Dalam kenangan) haha

    beriya semua berjalan..

    ReplyDelete
  3. kan?
    tuh la danny tak de
    tuh la shahrule tak de
    tuh la...tak sume ada...

    kbai...

    ReplyDelete
  4. Danny:

    Huh? Trip gantian??? tengoklah....hahahaha

    ReplyDelete
  5. Shahrule:

    John dalam kenangan??? nak kene buat tribute ke? HAHAH

    part berjalan mmg wajib beria okay!

    ReplyDelete
  6. Kak Anash:

    Diorang takde, tapi saya ADA!

    ReplyDelete
  7. aku nak cabar sume, kat taman tasik tepen nanti pakai baju ala2 drama melayu pegang company juta2 yg anak2 diorang slalu gi europe!!! ada bran???

    ReplyDelete
  8. biq, i cadang semua pakai baju WEDDING tangkap gambo! ada bran?!??! HAHAHHAH

    ReplyDelete
  9. aku cabar semua tak pakai apa2, atau dlm kata erti lain, BOGEL..ade berani?? muahahahaha


    p/s: Inilah platform utk korang jadi lagi GLAMER!! amacam???

    ReplyDelete
  10. Danny, u kate sawah padi ade blkng rumah jek, so sila terjah sendirian.. alaa kesian plak..

    misi Suci belum abis, sabar2 kawan2..

    ReplyDelete
  11. Bique:

    Wow ala-ala cerita Bangsawan gitu eh? eh silap antara dua darjat ke??? Me ok jer kekekeke...wowowowow tak sabo g tepen.

    ReplyDelete
  12. Lily:-

    Baju wedding???? Sapa nak pakai baju wedding orang asli cepat angkat tangan! Cantik tau sebab natural beauty.

    ReplyDelete
  13. BlueEwoke:

    Bongokssss apa kata ko sekeluarga try dulu? pastu Danny follow?

    ReplyDelete
  14. Cawan:

    Setuju dengan anda!
    Yeah menari joget sket!

    ReplyDelete
  15. hoh!! apa punya fesen gitu!!
    sah akak terkeluar dari senarai...
    hahaha
    akak ade baju kurung jerr...

    ReplyDelete
  16. patut pg smpai ujung bankenal sana, ade taliair err ape ke nama tuh hah kunci air.. patu sungai yg bersambung dgn hutan tuh mmg santek la (ditambah dgn ngauman singa, harimau yg kenkadang bleg didengari juga sungai yg mcm kompom aje tenang ade buaya itu..) hishhh korang nih.. next time ahkak bwk pusing ye..

    ReplyDelete
  17. Kak Anash:

    Hahaha pasrah, akak wajib masuk list!

    ReplyDelete
  18. Ely:

    Takut nak jalan sampai ujung sebab nanti tuan bendang tembak sebab masuk tanpa ijin kekekeke,

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!