2012-04-20

Teaser: #Travelholicawesome Blackout Day.... Again???

Assalammualaikum!!!!

Another ad-hoc-well-planned-trip katanya. Boleh ke camtu?
Ada yang mengidam nak makan satey free?
Ada yang mengidam nak jadi RETISSS kat tepi "Tasik"?
Ada yang kata: "Program mengintai 'Bapok' sebagai salah satu aktiviti keluarga???"

-OHMAiiiii-





Team #Travelholicawesome kembali berkonvoi....naik kereta lagi beramai-ramai. Tapi kali ni, kami terjah kawasan Utara pulak!

Tunggu cerita selanjutnya ok. Kalau sempat aku tulis la kat sini. :)

Pssttt: Banyak entry pending!!!! Urgh!

Post Tag: Janggel the Janggeltrekker's Life ; John Danny the Kaki Berangan ; MasMz the Kaki Jalan ; Lily the Globetrotter ; Cawan - Na - Aqilah the Chawana ; Kak Coco the Coco Nutz ; Byya the Traveller's Anatomy ; MasZuber the Journey Of Life ; Icam Si Pengembara Tumpangan ; Biqque the Beauty In Darkness ; Shahrul the Travelista ; Kakak Santek + Family the This Is Our Lala Land ; DanArif the From Malaysia to the World.

WASSALAM.


10 comments:

  1. Tak ajak pn..nyampah korang! i hate u..... jangan lalu Ipoh esok!!!

    ReplyDelete
  2. jgn lalu ipoh? lalu sg.siput tempat sami vellu...hahahahahaha!

    kita tgk bapok ok! bapok! woohoo!

    ReplyDelete
  3. BlueEwoke:

    Aku tak lalu Ipoh, aku lalu England!!! Huh *sambil hempas diri*

    ReplyDelete
  4. Biqque:

    Samy velu tu masih relevan ke?????

    ReplyDelete
  5. sana ada airport dak? i nak naik plane

    ReplyDelete
  6. wah wahhh.. ni kes mencari Sate? mau!!

    ReplyDelete
  7. Lily:

    Nak naik kapal pon boleh ahhahaaa

    ReplyDelete
  8. Ely:-

    Jom buat lawatan kali kedua!!!

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!