2012-04-28

Teaser: Dapor Meletop!!!

Assalammualaikum!!!

Another ad-hoc trip??? Oh nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
FENGSAN.


Ada yang ke NZ (WOWWW)
Ada yang ke Europe (WOWWWW)
Kami yang tertinggal ni nak ke mana????

Searching.... Searching for the right direction.



Post Tag: Janggel the Janggeltrekker's Life ; John Danny the Kaki Berangan ; MasMz the Kaki Jalan ; Kak Coco the Coco Nutz




WASSALAM .

8 comments:

  1. ko nak g mana ni??? aku nak g ofis. kbai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Danny:

      Huh drama sangat ko!!!!!!! ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮

      Delete
  2. nampak wow wow je, tak cakap pun.

    nak g pasar. kbai....

    ReplyDelete
  3. again???? sabo je le... siap ada teaser tuh...

    ReplyDelete
  4. adoyaiiii ... trending terbaru ke ada post Blackout2 ni ahakssss ... rasanya baru aje tadi singgah ke laman seseorang rakan travel, Blackout juga hahahaha ...

    ReplyDelete
  5. Heheh telah selamat pergi dan selamat kembali! :)

    ReplyDelete
  6. pesal akak leh tak tebaca entry nih?
    huh?
    kbai

    ReplyDelete
  7. kak Anash:

    Memang tau..saja lupakan saya letew!

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!