2012-04-09

TEASER | Malacca: The World Herritage City By UNESCO

Assalamualaikum!

Tak sempat nak sambung kisah-kisah sebelum ni dah ada cerita baru. Sorry kepada blog sendiri sebab tak dapat nak habiskan cerita-cerita terbengkalai. Tunggu ok, insyaAllah akan dihabiskan kelak.

Minggu ni, me joining a few friends from #travelholicawesome to Malacca! Yeay syukur sebab walau dah bepuluh kali datang Melaka, and terasa lagi tau banyak tempat dari 'orang Melaka' tu sendiri (kekeke you know who you are *Kak Coco*), tapi best sangat sebab terasa kembali seperti anak orang susah yang memilih jalan mewah! 

Wait for the full entry ye. Kena habiskan satu persatu. Kena jujur pada blog sendiri. Baru berkat katanya kekeke.

Tunggu....

Kami terjah ke sini.....
Nak mencari sesuatu yang luarbiasa kekeke.
Tapi terjumpa yang ini????
 
WASSALAM.

16 comments:

  1. ni ke katenye retis Chinese look? erkkk.. kalo ade kertas tampal kat dahi tu lagi elok rasenye..

    toin toin.. jgn marah..

    ReplyDelete
  2. Cawan:-

    Retis chinese look?? OMG statement membunoh! Hahahaha

    ReplyDelete
  3. OMG!!! ko letak gambar tu ke???? malu nak mampos siottt!!!! hahahaha

    ReplyDelete
  4. John 717

    Dah tuka nama Joh 717 pulaaakkkkkk~!!
    hahah la tu gambo ko ke????? ingatkan bukan kekekeke

    ReplyDelete
  5. macam vampire tu ... toinggg toingggg, lariiiiii ...

    ReplyDelete
  6. aah la wak jan... mcm vampire toingg toingg hahhaha

    ReplyDelete
  7. Wakjan:-

    Kannnnntinggal nak tampal kertas tulis2 tu je kat dahi kakakaka

    ops sori Johnn *larikkk

    ReplyDelete
  8. Ely:-

    Kekekekeke..awas kalo vampire ngamok.

    ReplyDelete
  9. Malacca antara tempat yang photo"genik" kan. Mudah nak kita dapatkan photo yang menari ketika berada disini kan. Seumur hidup hanya 2 kali saja saya jejak kaki ke bandar bersejarah ini... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Andaque:-

      Ya betol, Melaka sangat unik sampai saya tak pernah jemu ke sana. Oh baru 2kali ye? Ok ada masa boleh pg lagi. :)

      Delete
  10. Sejak ada semacam kelab ni, ada je agenda korang yek... bagus2...

    ReplyDelete
  11. Mie:-

    Kekeke bukan kelab pon, saje suka² je dengan kengkawan. Hehhe. :)

    ReplyDelete
  12. misi cendol menara jam ke weh? apa teaser ni..full stori pliss

    ReplyDelete
  13. Fatt:-

    Ye cendol tu ada dalam list... tunggu!

    ReplyDelete
  14. Biqque:

    Kekekekeke dah takde aktiviti lain dah.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!