2013-07-12

Rangkuman Entry Guilin - Hanoi 2013

Assalammualaikum!

Seperti biasa, aku rangkumkan entry-entry Guilin ke Hanoi 2013 di sini bagi memudahkan sesiapa yang nak rujuk (walau tak se-ilmiah mana pon hehee). Semoga cerita-cerita ini dapat dijadikan filem atau telemovie kelak !! (Wahhhh tetibe berangan kan !)

Guilin (China)
Yangshuo (China)

WASSALAM

16 comments:

  1. untungla rajin buat recap-recap bagai.

    ReplyDelete
  2. ha senang if buat list2 camni, sok orang tanya juta kali pun ko kasi je link post ni kannn...aku buat sume summary kat dlm page tab, ha pi situ, pi situ! gitu marahkan org hahaha!

    post yg bagus. syabas!

    ReplyDelete
  3. dulu x pernah terfikir nak ke Hanoi.. tp bila baca u all punya cerita hanoi...nak pegi pulak...;)cuma kalau nk pegik banyak tmpt at one go ni masalah sikit, cuti tu la yg prob...

    ReplyDelete
  4. Ini lah yang saya paling suka - senang & mudah dicari untuk sebagai rujukan. Saya pun selalu buat entry macam nie sebab kadang-kadang saya sendiri pun nak buat rujukan. Malas nak asyik click click click.. Hahaha

    ReplyDelete
  5. gitewwww..kan senang...bagus jugak idea ni..nak tiru boleh.dengan izin..ahahaah (matilah)

    ReplyDelete
  6. untungla...
    pandai buat recap
    akak pun nak buat jugak laaa entry cenggini....




    ntah zaman bila nak buat?

    ReplyDelete
  7. Untunglaaaa ingatkan kebenda larrr entri nihhhh

    ReplyDelete
  8. wah bagus ni...senang nak refer if nak ke sana juga nanti...hehehe thanks for the info!

    ReplyDelete
  9. Biqque:

    Haah senang nanti kalau nak rujuk semula. bukan apa sebab entry ni bukannya berturutan kan, kekadang terselit entry2 lain, tu susah nak cari kalau tak buat camni.

    ReplyDelete
  10. Farikica:

    hanoi ni best jugak sbenarnya kalau betul2 boleh spent time kat sana. try la. Banyak lagi tempat yang kami tak pergi kat Hanoi tu.

    ReplyDelete
  11. DDT:

    Senang kan untuk rujukan nanti. Saya pon suka!

    ReplyDelete
  12. JM:

    hahaha tiru je la.... ramai yang dah buat pon.

    ReplyDelete
  13. kak Anash

    Untungla nak buat jugak katanya.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!