2012-05-10

Away : Haji Yon's Territory...

Assalamualaikum!!!

Will be away for about few days, going to Haji Yon's territory !!! After a year of waiting, planning and dreaming.... AKU OVER TERUJA!!!

Source: Google
Harap semuanya berjalan lancar dan segala urusan dipermudahkan oleh Allah. Please pray for me ya! 

Pssttt: Entry "Overland Trip : Hat Yai - Krabi" akan bersambung selepas aku balik nanti ya. Tunggu!

WASSALAM.



14 comments:

  1. wahh beshnyeee (walaupon sumpah aku xtau dimana) tp aku tetap teruja! jgn lupe blk yee.. and tengkiu poskad dari krabi nyampasss!

    ReplyDelete
  2. hahahaha
    elyy
    dlm tqtq pun ada nyampass jugak
    hahahadoiii

    balik malaya tau!!!

    jgn lupa ....lupa...diri...
    jgn lupa diri...

    ReplyDelete
  3. Wahhhh!!! Ke mana kamu??? Fridge magnet pls... Yg bentuk sabit tu. Opppsss!!! Hahha

    ReplyDelete
  4. hamboi tah benti2 jalan! kbai!

    ReplyDelete
  5. Gulp!! 1 lagi nice blog:)

    ReplyDelete
  6. melampau tau...baru balik thailand and ke kangaroooo plakkkkkkkkkkk.

    jeles. kbai

    ReplyDelete
  7. Ely:

    Kekeke best tau. Dah dapat poskad Krabi??? Yeay!!! manistak susunan kata-kata dalam poskad tu? kekeke

    ReplyDelete
  8. Kak Anash:

    Ahakssss insyaAllah saya masih sayangkan Malaya...kekeke

    ReplyDelete
  9. Danny:

    Aku ke hujung donia. FM kalo jupe aku bli kekekeke

    ReplyDelete
  10. Biqque:

    Ntahle...ikut je jejak kaki ni kemana....kbai

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!