2012-05-09

Malaysia International Tourism Bloggers Conference & Award: The GALA NIGHT

Assalammualaikum!!!!

Tanggal 8 Mei 2012, telah berlangsung Malam Gala bagi Malaysia International Tourism Bloggers Conference and Award di Saloma, Kuala Lumpur. Alhamdulillah majlis berjalan penuh gilang gemilang tambahan pulak dengan kehadiran Y.Bhg. Dato' Sri Ng. Yen Yen, Menteri Pelancongan Malaysia dan tetamu-tetamu jemputan yang lain. 


Ok sebenarnya .......

Aku nak ucapkan TERIMA KASIH kepada semua penyokong blog Janggeltrekker's Life kerana blog ini telah memenangi Malaysia International Eco-Tourism Award !!! Pemilihan berdasarkan undian dan keputusan JURI. Setelah 6 tahun berkecimpung dalam dunia blog alhamdulillah ini award yang pertama aku terima....jadi aku jadi bertambah sayang dengan blog aku yang tak seberapa ni.

Special thanks to:

KELUARGA TERCINTA (ayah, mak, abang, kakak, saudara-mara, semuanya!)


Hampir semua Travelholicawesome hadir!!! Thanks guys!
Thanks Kak Coco, Byya, MasZuber, Dr.Shahrule, Dan Arif dan Hang Dhamin sebab sudi datang majlis ini.!!!

Dan semua yang mengenali diri ini secara langsung atau tidak langsung. Jasa anda akan aku kenang sampai mati. InsyaAllah. Ini adalah permulaan kepada dunia baru blog aku. Jadi teruskan menyokong Janggeltrekker's Life dan Let's Save Our Environment!!!!


Not to forget:

Tulang belakang kepada penganjuran anugerah ini:


It me!!!
Kaki Berangan (Danny)
InsyaAllah kami akan terus berkongsi pengalaman kami di sini.
Persembahan oleh Atilia
Dan Amanda Imani.

Me and Danny with The Ladies!
Me and Danny with The Gents!

Track back my journeys HERE.

WASSALAM.

34 comments:

  1. cisss ni yg aku jeles nihhh....hahahah..tahniahhhhh dr Chawanna yg dikejauhan..fewittttttttttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. BlueEwoke:

      ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ tetap dari kejauhan kan!!! Thanksss
      Aku rindu Aqilah!!!!!

      Delete
  2. Replies
    1. MasZuber:-

      Thanks sebab sudi datang!!!! Dapat tak bergambar dengan abang Zam???? ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮

      Delete
    2. Yayyyyy

      Harusla dapat kannnnnss :-)

      Delete
  3. congrats congrats congratssss (bangang kan dh la ade s byk kali plak tu haha). walaupon keluarga bahagia tidak dapat dtg mberi sokongan (nk mkn free ekceli) tp kami tetap gembira dan berbangga! teruskan usaha pasti keluarga bahagia akan vote byk2. errr bila nk mkn2??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ely:-

      Thanksssssssss (banyak jugak sssss)
      Ye makanan malam tu nasiknya mentah, tapi lauk pauk superb!

      InsyaAllah nanti kalo ada award2 lagi kite pastikan semua tercalon ya!

      Delete
  4. Menang jugak. Alhamdulillah... tahniah sume2... korang mmg Deabak @ terbaik.... ^_^

    ReplyDelete
  5. Wah FAMOUS!!!! Hehehe congrats :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Purplelurve:-

      Heehe fames kejap je. Thanks! :)

      Delete
  6. tahniah pakcikkkk...
    ai tak igt ade vote yu ke tak..yg pasti..ade vote si danny tu ha.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hanie:

      ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ takpelah sebb ai memang tak menang undi pon ... Anyway thanksssss! :)

      Delete
  7. congrats sbb dpt berdiri tepi ng yen yen hahahaha!

    (apa la jadi kalo juri baca post politik aku hahaha! mampos!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biqque:

      Thanks biqque! Ng yen yen tu cool jugak la aku rasa kekkee.
      Takpe bik, blog bebas. :)

      Delete
  8. heyyyy i was there too okeyssssss......

    tahniah erk

    ReplyDelete
    Replies
    1. MasMz:

      Gambo mana?? Mana??? Ke jd tukang amek gambo je? Ahakssssss

      Thanks

      Delete
  9. Gedixx nya dua orang tu. Dua dua budget retis.
    Anyway tahniah, lepas ni banyak lagi traveling kena post.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Puan Anon:

      Ya kami mmg terkenal dengan kegedixxxxxxkan kami. Sila biasa-biasakan diri ye ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮.
      Thanks.
      InsyaAllah kalao pegi travel akan kami update kat sini. Insyaallah.
      :)

      Delete
  10. ingatkan dah komen tadi
    rupanyer belum?
    huh.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ..kbai.
    (tu je)
    dalam hati : berbunga bangga ...dapat makan free minus nasik...

    ReplyDelete
  11. congratz.. muah muah muah *baik ade makne sbenarnye.. aku nak copy sekeping gambo yer.. nak letak kat blog.. hehe

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum w.b.t...tahniah diucapkn kpd artis2 blog yg tgh bjaya n kpd yg x berjy renung2kn..(eh2 cm da tbabas speech ni)...hehe...ade ubi ade magi,taun dpn blh menang lg ;)

    ReplyDelete
  13. Maszuber:

    Kehkehkeh suke letew!!!

    ReplyDelete
  14. Kak Anash:

    Huh saje la lupekan saya. takpe redho... HAHAHAH #drama

    Thanks AKAK

    ReplyDelete
  15. Shah_rule:

    Hahaha thanks!!! Amek la gambo mana pon! Aku tak kisah kekeke

    ReplyDelete
  16. Hamra:

    Heehe thanks!!
    Ala taun depan malas nak masuk la takuttttt pastinya persaingan sengit

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!