2012-05-12

Teaser: Lake Clifton (The Sunset)


Assalamualaikum!!!

Hari ni dah hari kedua di bumi Kenggeruuuuu, aku dapat menyaksikan keindahan susana sunset! Sumpah, ini merupakan sunset terindah yang aku pernah tengok seumur hidup! *wah drama kan!*

Ok esok misi sunrise pulak di Cape Leeuwin! Sekejap je rasa dah nak balik Malaysia....


WASSALAM.


lets save our Environment! :)

19 comments:

  1. Aku firstttt!!!

    Cantiknyaaaaaaaa!!!

    ReplyDelete
  2. Danny:

    Kan!!! Aku terkesima ok tengok kalerpul sunset!!! Tak penah jupe yg cantek macam kat sini.

    ReplyDelete
  3. Kalau kat obersi, semuanya cantik je... :) Tapi mmg cantik pun...

    ReplyDelete
  4. amboiii memang drama!! hahaha tp cantik sunset tu

    ReplyDelete
  5. caaaaaaaannnnnteeeeeeeekkkkkkkk

    sunset mmg cantik
    lg bile ade reflection kt air

    ReplyDelete
  6. dh nk blk ker? sempat suh save environment haha

    ReplyDelete
  7. carikan bisikut squiggle. sedap giler tak tipu. or arnotts lemon crisp.

    http://www.griffins.co.nz/by-name/squiggles

    ReplyDelete
  8. but i know its hard to get, NZ easier... but if you see...

    ReplyDelete
  9. nak koala bear sekor!!! ;p

    ReplyDelete
  10. Aina:

    Kannnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....

    ReplyDelete
  11. Mie:

    Yup...sebab tak selalu nampak sebb tu nampak cantik hahaha,...

    ReplyDelete
  12. BlueEwoke:

    Kekekek sunset kaler merah koooooooooo...

    ReplyDelete
  13. Ely:

    Haah dah balik dah ponnnnnnnn... WAJIB save the environment tau!

    ReplyDelete
  14. Lily:

    Alaaaaaa i dah sampai Malaysia baru baca komen u..huhuhu tak dapek den nak belikan.

    ReplyDelete
  15. Hanie:

    Hahahah koala bz tidor! Jangan kaco nanti dia stress.

    ReplyDelete
  16. la...
    lagi sekali akak lupa nak komen

    wehhh...santek nengok awan dierrrr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Anash:

      Mencik!!!!!!!

      Ye memang santek tau.

      Delete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!