2014-03-20

Kansai, Japan (Part 11) : Rumusan 7 Hari

Assalammualaikum!

Sebenarnya entry Kansai ni dah habis dah haritu, tapi entry ni saja aku nak buat rangkuman kesemua entries yang dah ditulis untuk memudahkan rujukan bagi sesiapa yang nak merujuk nanti.

Ok untuk kos keseluruhan secara detail mengenai perbelanjaan kami di Kansai, korang boleh rujuk blog Kaki Berangan, kat situ ada details pasal expenses kami sepanjang 7 hari di Kansai. Alhamdulillah bajet memang tak burst dan ngam-ngam seperti yang dirancang. Mungkin ada yang boleh buat murah lagi? Its depends pada orang jugak, tengok la apa yang korang nak belanja kat sana, macam kami ni, macam-macam benda nak try dan nak beli! Hahaha.

So berikut di senaraikan entry-entry yang telah ditulis untuk rujukan anda semua. Kalau ada yang tak betul tu jangan follow ye, ikut mana yang betul saja. Saya menulis berdasarkan pengalaman, apa yang dialami sepanjang 7 hari di sana
Enjoy and happy travelling guys! #PrayForMH370



WASSALAM

23 comments:

  1. Menariknya. Boleh saya rujuk nanti kalau nak ke sana.

    Bertuahnya dapat ke sana.

    Gambar Rain nampak macho dan anggun. Boleh buat header blog :)

    ReplyDelete
  2. Wah..bagus..bagus..senang nk klik2 je nanti..ehem2..last pic tu sedang menunggu somebody keww

    ReplyDelete
  3. summary sudah keluar
    yeay
    abis sudah kisah jepun
    pasnih pi mana?


    err

    *nah kapak!*

    ReplyDelete
  4. untunglaaaa jaket beli kt jepun kew~ hew hew hew~ hahaha ;p

    ReplyDelete
  5. menarik...thanks...Rein memang awesome...bila menulis...buat saya terhibur.

    ReplyDelete
  6. Wah!tahniah tahniah! Dah abis dah travelogue kansai. Gud job

    ReplyDelete
  7. Dah baca entry dari Kaki Berangan..
    Memang best la dengan bajet banyak tu korang jalan kehulu hilir :D

    Orang lain takde kot buat lagi murah melainkan kalau 100% dia bernasib baik jer memanjang :D

    ReplyDelete
  8. Gud job janggel. Pasni boleh lah buat rujukan.

    Arigatohozaimaz *tundukseratusduakali*

    ReplyDelete
  9. trip korang sangat ohsem, syok je jalan ramai-ramai, bajet pun ok...rasa macam nak repeat je bila baca citer korang, cover mana yang tak cover lagi...

    ReplyDelete
  10. Dah baca abis trip korang..best!!yg penting bajet..tq for info yg sangat bguna =)

    ReplyDelete
  11. Kak NA:

    Ye silalah rujuk mana yang baik saja hehe.

    Maco dan Anggun? cemana tu? HAHAHAHA.

    ReplyDelete
  12. JM:

    Ha klik jangan tak klik..

    Ehemmmm.....

    ReplyDelete
  13. Kak Anash:

    Huh lepas ni malas nak ajak akak hahahaha.

    Kbai (sambut kapak)

    ReplyDelete
  14. MKL:

    Thanks sebab sudi baca :)

    ReplyDelete
  15. TT:

    Haaa ye ke? InsyaAllah... kalau ada pun apa salahnya.. ehhehe.

    ReplyDelete
  16. Poojie:

    Thanks for following :)

    ReplyDelete
  17. Cik Nun:

    Silalah rujuk mana yg perlu heheh :)

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!